Kaip rašoma pranešime spaudai, didžiausias festivalio koziris – įkaitęs smėlis ir krantus skalaujanti jūra, todėl paplūdimio pramogoms skiriama daug laiko ir pasiruošimo. Ši zona šiemet primins vakarėlius Ibicoje, mat muzika čia susilies su vandens pramogomis, kurioms suskaičiuoti neužtektų abiejų rankų pirštų.

Pramogautojų lauks irklentės, banglentės, vandenlentės, elektriniai vandens dviračiai, jūriniai kajakai, paplūdimio tinklinis, vandens ir bangų sporto komandų bei atletų pasirodymai.

„Šios kelios dienos bus lyg atostogos kitame pasaulyje. Esu įsitikinęs, kad ne vienas aikščios iš nuostabos, nes ir pats lyg šiol Lietuvoje nesu matęs nieko panašaus, – pasakojo paplūdimio vandens pramogomis besirūpinantis Averjanas Asočakovas. - Turėsime net specialų baseiną, kuriame atletai demonstruos savo vandenlenčių valdymo gebėjimus. Čia pat vyks ir šlapių marškinėlių šou bei bus bandoma pasiekti keletą skirtingų pasaulio rekordų.“

Didžiulį vandens pramogų pasirinkimą papildys galybė kitų aktyvaus laisvalaikio alternatyvų. Viena jų – „Karklės žygis 2019“. Jo maršrutai ves tiek į žmonių neatrastus paplūdimio ruožus, tiek į miškus, tiek į etnografinį kaimą.

„Turėsime tris klasikinės distancijos atkarpas, 10, 20 ir 30 kilometrų, o grįžę atgalios toliau galėsime mėgautis muzikiniais pasirodymais, – informuoja Pėsčiųjų žygių asociacijos atstovas Vytenis Genys. - Pajūrio regioninis parkas pats iš savęs atvykusius žygiuoti žavi savo vaizdais, gamta, nuostabia pajūrio pakrante. O dar toks geras laikas – trečias rugpjūčio savaitgalis, kuomet tai veikiausiai paskutinė galimybė pasimėgauti vasariškais orais Lietuvos pajūryje.“

Dievinantys krepšinį festivalyje galės ne tik stebėti 3×3 turnyrą, bet ir patys parodyti savo gebėjimus po krepšiu. Drauge su Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubu organizuojamose varžybose galite tikėtis visko, jau dabar jaučiame didžiulį susidomėjimą, tad gali tekti susigrumti ir su sportininkais, žaidžiančiais „Lietuvos krepšinio lygoje“.

„Karklė 2019“ šiemet vyks net keturias dienas – rugpjūčio 15-18 d. Čia išgirsite britų superžvaigždę Jess Glynne bei dj‘ų duetą Filatov & Karas Live. Taip pat čia pasirodys Marijonas Mikutavičius, „G&G Sindikatas“, „Radistai DJ‘s“, Monique, Vidas Bareikis, „8 Kambarys“, Lilas ir Innomine, „Golden Parazyth“, „Royce“, „Flying Saucer Gang“, Niko Barisas, Daddy Was A Milkman, Damon Jee, Alex Kennon ir gausus elektroninės muzikos atlikėjų būrys. Atlikėjų sąrašas nuolat pildomas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)