Šeštadienio vakarą vyko mylimiausio visų laikų atlikėjo Andriaus Mamontovo koncertas. Lietus neišgąsdino dainininko gerbėjų, kurie mėgavosi žinomiausiomis ir naujomis legendinio atlikėjo dainomis. Juodkrantėje nuskambėjo ir naujausias, po penkerių metų pertraukos išleistas, A. Mamontovo kūrinys „Nesvarbu“, rašoma spaudos pranešime.

Į nemokamą koncertą pajūrio gyventojai ir svečiai sugužėjo po aktyvios dienos. Buvo galima dalyvauti DELFI pėsčiųjų žygyje su Vlada Musvydaite, „Daugiau nei mama“ bėgime su vaikiškais vežimėliais su Inga Žuolyte, orientacinėse varžybose „Olifėjos“ taurei laimėti, vaikų ir suaugusiųjų plaukimo pamokoje, teniso, tinklinio varžybose, jogos treniruotėje ir daugybėje kitų užsiėmimų, rungčių bei varžybų.

Festivalio svečiams savo veiklą pristatė pasieniečiai bei pasieniečių kinologai, vaikai ir suaugusieji dalyvavo plaukimo pamokoje. Po A. Mamontovo koncerto marias nuspalvins naktinė laivų flotilė.

Sekmadienį Neringos svečiai galės dalyvauti „Sportland“ bėgime (4,5 ir 9 km) bei vaikų bėgime su Jausmučiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją