„Nesuprantu, kodėl vieną linksmybių sritį uždominavo jaunimas, neva – festivaliai skirti tik jiems. Kartais Lietuvoje pastebiu tokį nesveiką požiūrį, kad po 39 metų turi baigtis linksmybės: nei barų, nei festivalių, nei mokymų ar tobulėjimo – nieko tau negalima, reikia dirbti ir būti šeimoje. Nesąmonė!“, – atviravo atlikėja.

„Reikia laužyti tokius įsitikinimus ir suprasti, kad niekada nebūsi jaunesnis, nei šiandien. Esi tiek jaunas, kiek pats jautiesi, o linksmybės negali būti išskirtinai jaunimo privilegija. Labai tikiuosi, kad į „Sveika, Neringa!“ atkeliaus ir tėvai su mažais vaikais, ir jų seneliai. Festivalis vyks viename gražiausių Lietuvos kampelių, kur kiekvienam praleisti savaitgalį su šeimyna – šventė!“, – sakė penktadienį nemokamai pajūrio svečiams koncertuosianti Monique.

„Visada siekiame nustebinti. Bus ir naujų kūrinių, ir dainų, kurių dar nesame išleidę, ir geriausiai žinomų hitų. Svarbiausia – kad žmonės ateitų su mintimi pasilinksminti, tuomet tikrai bus geras vakarėlis“, - gerbėjus į koncertą kvietė Monique.
Kaip rašoma pranešime spaudai,festivalyje „Sveika, Neringa!“ svečiai galės dalyvauti daugybėje sportinių rungčių, vasarą jie bus kviečiami pradėti aktyviai. Monique atskleidė, kad jos figūra – sveiko gyvenimo būdo rezultatas. „Nemanau, kad mano figūra – tobula, niekada taip nemaniau. Žinau, kaip rengtis, kad pabrėžčiau pliusus, užmaskuočiau minusus. Esu tikra, kad mityba yra sveikos gyvensenos pagrindas – kai maitiniesi sveikai, nepersivalgai, kūnas liejasi kaip iš skysto molio. Sportas yra skirtas energijai, motyvacijai, ne tik kūno gražinimui. Negana to, jis stiprina raumenis ir ištvermę, o tai itin reikalinga scenoje… ar lipant į trečią aukštą“, - šypsojosi atlikėja.

„Kažkada labai mėgau bėgimą, tačiau dabar jau negaliu įsivaizduoti savęs bėgančios. Mėgstu paprastas treniruotes – užsidarau su treniruokliais sporto salėje ir dirbu. Dar labai patinka plaukimas, buvau pamėgusi boksą“, - atskleidė atlikėja.

Festivalio „Sveika, Neringa!“ svečiai turės galimybę dalyvauti daugybėje sportinių rungčių. Vyks vaikų, suaugusiųjų bėgimai, tėvelių su mažyliais vežimėliuose bėgimas su tinklaraštininke Inga Žuolyte, vyks pėsčiųjų žygis su Vlada Musvydaite, orientacinės varžybos, krepšinio, tinklinio, teniso turnyrai ir daugybė kitų pramogų. Nemokamo festivalio koncerto svečiai vakarais šėls Monique, Andriaus Mamontovo, Indrės Juodeikienės ir Algirdo Daumanto pasirodymuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)