Penktadienį festivalio atidarymo metu koncertuos net keturi atlikėjai – viena geidžiamiausių Lietuvos jaunųjų žvaigždžių Monika Pundziūtė-Monique bei LNK muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ finalininkai Algirdas Daumantas, Gintarė Korsakaitė bei nugalėtoja Indrė Juodeikienė, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

„Neįtikėtinai laukiu koncerto Juodkrantėje, man didelė garbė ir džiaugsmas neoficialiai apšildyti Monique! Dabar gyvenu kūryba: galvoje, popieriuje, telefone – daug puikių melodijų ir tekstų, laukiu kitų metų „Eurovizijos“ atrankos. Tikiuosi, į „Sveika, Neringa!“ susirinks minia žmonių ir visi atsidursime „Kitoje planetoje“, - teigė Algirdas Daumantas.

Festivaliui taip pat besiruošianti Gintarė Korsakaitė atskleidė, kad iš karto po projekto televizijoje muzikai dėmesio skyrė šiek tiek mažiau.

„Kibau į magistro darbo rašymą, bet ši savaitė paskutinė iki jo pridavimo, o tuomet – laikas muzikai. Kursiu naujas dainas – atsirado dar didesnis noras būti scenoje, tobulinti savo pasirodymus“, - festivalio svečiams Gintarė dovanos ir savo pačios dainą.

Šou nugalėtoja klausytojams ruošia ypatingą staigmeną – festivalyje „Sveika, Neringa!“ nuskambės Indrės Juodeikienės solinės dainos premjera.

„Emocijomis ir džiaugsmu ilgai negyvenau, jau antrąją dieną po laimėjimo kibau į darbus ir juose gyvenu iki šiandien. Netrukus pristatysiu naują dainą, kurios premjera ir įvyks festivalio metu – ten būsiantys išgirs ją pirmieji! Turiu labai daug energijos ir motyvacijos, kuria laukiu pasidalyti su mano mylimo pajūrio gyventojais ir svečiais“, - sakė kretingiškė.

Festivalio svečiai bus laukiami įvairiose sportinėse rungtyse – vyks vaikų ir suaugusiųjų bėgimai, ėjimo, orientacinės varžybos, teniso, tinklinio, krepšinio varžybos, tinklaraštininkė Inga Žuolytė kvies tėvelius su mažyliais dalyvauti bėgimo su vežimėliais rungtyje.

Šeštadienį visų „Sveika, Neringa!“ svečių lauks ir nemokamas Andriaus Mamontovo koncertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)