Kiekvienais metais šio konkurso gerbėjai iš visos Europos savo „Youtube“ kanaluose parengia apžvalgas, kuriose aptaria kiekvienos šalies pasirinktus kūrinius. Silvester Belt sulaukė ir liaupsių, ir kritikos, ir patarimų.

„Paaiškėjo, kad buvo išrinkta mano mėgstamiausia daina. Na, o šioje nacionalinėje atrankoje buvo tikrai daug gerų pasirinkimų. Net „The Roop“ dalyvavo, tačiau nebuvo išrinkti. <...> Skamba puikiai, ritmas mane „pagavo“ nuo pačių pradžių, labai patinka scena ir jo balsas – atlikėjas turi išskirtinį toną“, – kalbėjo „Youtube“ „Eurovizijos“ apžvalgininkė Noosh, bandydama tarti žodį „luktelk“.

„Žodis „luktelk“ labai įsimena. Daina skamba žaismingai, malonu jos klausyti“, – toliau komentavo Noosh.

„Youtube“ kanalo „ESCXPERTS“ apvžvalgininkas pagyrė Silvester Belt pasirodymą. „Labai gerai, Lietuva. Gali girdėti, kaip tai patinka publikai. Manau, aš irgi šoksiu. O, Dieve, kaip gerai. Lietuva, aš labai laimingas. Pasirodymui atlikėjas atidavė daugiau nei šimtą procentų savęs“, – komentavo apžvalgininkas, pagyręs atlikėjo aprangą ir pasirinktą techno muzikos skambesį.

Na, o „Eurovizijos“ gerbėjos iš Norvegijos, „ESC Norway“ „Youtube“ kanale lingavo į taktą. „Noriu būti šiame muzikiniame klube. Labai įdomu, neįprastas ritmas. Man labai patinka. Skamba labai „kietai“, – kalbėjo viena iš apžvalgininkių.

Kita gyrė atlikėjo aprangą: „Jam puikiai tinka šis kostiumas. Manau, kad tai – oda“.

Nors visą laiką kalbėjo apie Lietuvos pasirodymą, pabaigoje vis dėlto supainiojo mūsų šalį su Estija. „Jis flirtuoja. Matau tave! Atlikėjas labai pasitiki savimi. Jis kontroliuoja publiką. Labai geras pasirinkimas, Estija“.

Lietuvių pasirodymas išties sulaukė susidomėjimo. Tačiau buvo ir kritikos bei patarimų.

„Lietuva ką tik išsirinko savo atstovus „Eurovizijai“. Daina suteikia puikias emocijas, ji moderni ir įsimenanti. Taip, priedainis gal ir itin dažnai pasikartojantis, tačiau būkime atviri, nieko čia blogo. Tai tikrai buvo geriausias pasirinkimas“, – komentavo „Worldvishawn“ kanalo apžvalgininkas ir palinkėjo Lietuvai pasirinkti efektingesnes vizualizacijas.

Tuo tarpu italas JustAlex sakė palaikęs „VB gang“ pasirodymą „KABOOM!!!“, tad jam buvo labai smalsu pirmą kartą išgirsti Silvester Belt atliekamą kūrinį.

„Turėtų būti kažkas gero, nes Lietuva „Eurovizijai“ serviruoja puikias dainas. Tačiau tu niekada negali žinoti, ką ši šalis pristatys“, – pastebėjo apžvalgininkas.

„Man patinka vizualizacijos, atrodo gražiai. Ir tas faktas, kad jis išsigandęs. Bet tai irgi visai gražu. Aš nesu profesionalas, bet jo vokalas išlieka toks pat net kai jis šokinėja. Todėl man iš karto kilo įtarimų dėl fonogramos. Bet nemanau, kad ją šioje scenoje galima būtų naudoti. Turiu pasakyti, kad šioje dainoje per daug dažnai pasikartoja tema. Manau, iki „Eurovizijos“ jie pridės dar kokių nors detalių“, – kritikos negailėjo italas.

Na, o „Youtube“ apžvalgininkė „Slavandic“ transliaciją stebėjo gyvai. Išgirdusi, kad pergalę pelnė Silvester Belt, klykė iš džiaugsmo. „Aš tave myliu, Lietuva“, – lietuvišką frazę ištarė „Eurovizijos“ gerbėja ir pranašavo atlikėjui vietą penketuke.

„Galėtumėte mane apvaisinti šia daina“, – emocijų negailėjo apžvalgininkė.

Mergina pasakojo šios dainos kasdien klausanti be sustojimo: „Esu visiškai apsėsta šio kūrinio“.

Puikiai atkartojusi ne vieną dainos frazę, apžvalgininkė pažadėjo išmokti lietuvių kalbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)