„Po pusfinalio pastebėjome kelias klaidas, kurias ištaisėme, patobulinome. Tačiau kažkokio labai didelio pasikeitimo nėra. Tiesiog dabar esame labiau užtikrinti ir vizualai mums patiems dabar gražesni“, – po generalinės repeticijos pasidžiaugė Silvester Belt.

Šiemet vienu favoritų laikomas atlikėjas prakalbo ir apie kilusį plagijavimo skandalą, kuomet dainos atlikėjas buvo kaltinamas konkursui pristatęs tariamai jau girdėto skambesio kūrinį.

„Nelabai fokusuojuosi į tokias žinias. Daug žmonių, daug nuomonių. Neužsiiminėjame nelegaliais dalykais. O visi kaltinimai tikrai yra apie nieką“, – patikino Silvester.

Dalyvių emocijos po generalinės repeticijos – vaizdo įraše:

S. Belt patikino, kad po kilusių neramumų sulaukė didžiulio dainos gerbėjų palaikymo, o tai suteikė jam tik dar daugiau pasitikėjimo savimi.

„Labai buvau nustebintas šito įvykio. Visų pirma, tai tikrai nesitikėjau. Tačiau dabar bandau priimti visą tą meilę ir stengiuosi ją skleisti iš savęs. Tai pridėjo labai daug pasitikėjimo savimi“, – patikino atlikėjas.

Paklaustas, kaip jautėsi generalinės repeticijos metu ir ar viską atliko taip, kaip planavo, dainininkas sakė pats tokiais momentais „išskrendantis kažkur į kosmosą“, o kad galėtų aptarti savo pasirodymą, jam reikia jį pamatyti.

S. Belt pasidžiaugė gavęs labai gerą patarimą, padedantį suvaldyti jaudulį ant scenos: „Kai užlipu ant scenos įsivaizduoju, kad arenoje šviečiu stipriausiu spinduliu, visus žmones apšviečiu ir priimu jų meilę. Tada nusiraminu“.

Nusiraminti padės ir gausus būrys palaikančiųjų. „Jau mačiau autobusai atvažiuoja su plakatais ir savo iškeptais tortais. Bus tikrai daug žmonių – ir artimųjų, ir draugų“, – pasidžiaugė S. Belt.

Taip pat kviečiame skaitytojus išreikšti nuomonę ir už savo favoritus balsuoti specialioje apklausoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)