Eurovizija tiesiogiai“ ir visos karščiausios naujienos vienoje vietoje – ČIA.

Penktadienį vykusioje „Eurovizijos“ repeticijoje nepasirodė Nyderlandų atstovas. Užsienio žiniasklaida rašo, kad jam galimai gresia diskvalifikavimas dėl nederamo elgesio su Izraelio atstove ketvirtadienį vykusios spaudos konferencijos metu.

Esą Joost Klein buvo išgirstas spaudžiantis Izraelio konkurso dalyvę Eden Golan atsakyti į klausimą apie jos dalyvavimą, vykstant jos šalies konfliktui su „Hamas“.

„Šiuo metu tiriame incidentą, kuris yra susijęs su Nyderlandų atlikėju. Jis repeticijų nevykdys iki atskiro pranešimo, – sakė atstovas spaudai. – Šiuo metu daugiau komentarų neturime ir naujausią informaciją pateiksime vėliau“.

Pasigedo vieno lyderių

Finalo repeticijoje pasirodžius visoms dalyvaujančioms šalims žiūrovai pasigedo Nyderlandų pasirodymo. Vienu iš lyderių laikomas Joost Klein taip ir neužlipo ant scenos. Užkulisiuose tarp užsienio žurnalistų netrukus pasklido kalbos, esą atlikėjas galimai įsipainiojo į konfliktą ir dėl vykstančio tyrimo šiandien pasirodyti negalėjo.

Šis netikėtumas nuliūdino repeticiją stebėjusią publiką. Joost Klein komanda yra vertinama ir dėl puikios komunikacijos. Nyderlandų komanda labai ryški ne tik ant scenos, bet ir užkulisiuose. Jiems finale žadama aukšta vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)