„Ir komentarų sulaukėme, ir patys siekėme surasti tai, kas mums labiausiai tinka. Manau, kad mes dar ieškosim ir rasime, kas yra visiškai mums“, – kalbėjo ką tik nuo scenos nulipę grupės nariai.

Paklausti, kas dar be įvaizdžio jų pasirodyme pakito, „Shower“ pasidžiaugė dar geriau įgyvendinę savo idėją: „Į pusfinalio sceną lipome dar visiškai žali. O tas pasiruošimas finalui davė labai daug. Idėja liko ta pati, tačiau įgyvendinome ją kitaip“.

Dalyvių emocijos po generalinės repeticijos – vaizdo įraše:

Pusfinalyje dainą „Impossible“ pristatę grupės nariai pranešime spaudai rašė: „Transliacijos metu pamatėme, kurie kūrybiniai sprendimai veikia, o kuriuos reikia koreguoti. Girdime grupės klausytojus ir norime nuraminti, kad finalinis pasirodymas yra tvarkomas. Mums tai „eurovizinis“ debiutas, natūralu, jog tam tikri momentai tiesiog nesuveikė“.

Grupės „Shower“ nariai neslėpė, kad finaliniam „Eurovizijos“ atrankos pasirodymui ruoštis padeda kone dvigubai didesnė kūrybinė komanda nei pusfinalyje.

„Gal tai, kad pilnai neišpildėme pasirodymo vizijos per pusfinalį, mums visgi išėjo į naudą. Sulaukėme patarimų iš „Eurovizijos“ senbuvių ir išgryninome pasirodymo kryptį. Liko viską parodyti žiūrovams“, – pasiruošimą komentavo grupės bosistas Vainius Indriūnas.

Tiesa, apie didelio susidomėjimo sulaukusią pasirodymo dalį – manekenus scenoje ir jų reikšmę, grupės vokalistas Simonas Krukonis nedaugžodžiavo: „Meninių sprendimų interpretaciją, kuri finale gali kisti, paliekame žiūrovams“.
Taip pat kviečiame skaitytojus išreikšti nuomonę ir už savo favoritus balsuoti specialioje apklausoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją