Po generalinės „Eurovizijos“ repeticijos kalbintos Akvilė Kisielienė, Giedrė Linkevičienė ir Monika Mečiūtė neslėpė, kad nepavyko pasirodyti puikiai.

„100 proc., kad bus geriau nei generalinėje repeticijoje. Nepavyko viskas – judesiai, garsas, muzika, mūsų emocija. Viskas, kas galėjo būti blogiausia ir ko nenorėjome, tai nutiko per generalinę repeticiją. Manome, kad per daug atsipalaidavome, reikia susikaupti“, – kalbėjo merginos.

Dalyvių emocijos po generalinės repeticijos – vaizdo įraše:


Vis dėlto jos džiaugiasi, kad turės galimybę šiandien pasirodyti nepaisant to, kad prieš kelias dienas susirgo viena grupės narių.

„Dabar jaučiuosi šiek tiek geriau nei prieš porą dienų, bet norėčiau, kad savijauta būtų dar geresnė. Ir balsas, ir kalbu per nosį, jaučiasi „nosinis“ dainavimas, bet tikiuosi, kad padės adrenalinas ir šį vakarą pasirodysime taip, kaip priklauso“, – šypsodamasi sakė M. Mečiūtė.

„Eurovizijos“ finalininkai – galerijoje:

Delfi apsilankiusios „Queens of Roses“ narės anksčiau šypsojosi pasakodamos, kad pasirodyti su grupe yra kur kas paprasčiau, nes ligos atveju viena kitą gali pavaduoti. Vis dėlto merginos jaučia šiokį tokį nerimą dėl artėjančio „Eurovizijos“ finalo.

„Esame dviese, bet nutinka gyvenimas. Šiandien Monika labai prastai jaučiasi, bet tikimės, kad iki finalo ji atsigaus. Bandysime ją traukti iš lovos, nes reikia repetuoti ir ruoštis, o kol kas visi siųsite jai sveikimo linkėjimus, galbūt jai pavyks kažkaip atsistatyti“, – sakė „Queens of Roses“ narės.

A. Kisielienė ir G. Linkevičienė anksčiau teigė, kad į dainų konkursą eina tam, kad gerai praleistų laiką. Anot jų, pusfinalių filmavimo dienos būna nuotaikingos, vis dėlto kartais būna ir sunkesnių akimirkų.

„Dažniausiai po konkurso sakome: „Gal čia jau ir sustokime“, bet vienus metus praleidžiame, tuomet prisimename, kaip buvo smagu, repetavome, šokome, daug laiko kartu praleidome. Kai matome, ar turime gerą dainą, vėl dalyvaujame.

Šių metų dainos žinutė – apie stiprias moteris. Mes taip pat bandome būti stipriomis moterimis, ruošiamės. Pasirenkame dalyvauti „Eurovizijoje“ nelengvais momentais, nes dažniausiai būna koncertinis sezonas, su Akvile turime ir šeimyninių reikalų daugiau. Sunkiai tvarkomės, bet pačios ir nusprendžiame dalyvauti“, – atviravo „Queens of Roses“.

Paklaustos, ar po pasirodymų konkurse sulaukia daugiau dėmesio, grupės narės neslėpė, kad padaugėja koncertų.

„Iš artimo rato sulaukiu šio klausimo: „Ar iš tikrųjų įsivaizduojame, kad galime laimėti, ar įžvelgiate „Eurovizijos“ naudą?“ Pirmiausia, atsakome: „Taip, galime laimėti, kažkada tai tikrai“, be to, ko gero, yra tos konkurso naudos. Tai – labai žiūrimas projektas, labai ryškus konkursas. Daug kas gali sakyti, kad „Eurovizija“ yra pasenusi, bet šeštadieniais visi įsijungia, komentuoja, žiūri, klauso ir visiems viskas įdomu. Mūsų atveju, labai pajaučiame dėl renginių kiekio.

Juokiamės, kad praėjo pusfinalis, o koncertus po jo turime jau kelias dienas. Juokas juokais, bet taip, tai suveikia. Žinoma, jei gerai pasirodai. Tai gali būti labai didelė antireklama, jei ateini nepasiruošęs“, – sakė A. Kisielienė.

Taip pat kviečiame skaitytojus išreikšti nuomonę ir už savo favoritus balsuoti specialioje apklausoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją