M. Tyla teigė pastebintis, kad daug žmonių įsitikinę, jog šių metų „Eurovizija“ yra viena stipriausių. Tačiau, anot jo, taip kalbama kiekvieną kartą, šis skiriasi tuo, jog pasirodymai yra labai ryškūs žiūrint juos per televiziją.

„Tai, ką mes šiemet matome ekrane, kaip viskas nufilmuota, pateikta... Tie žmonės, kurie dirba, jie žino tą klišę, supranta, kaip atrodys sekantis kadras, iš kur, kas ir kaip. Puikiai matome, kaip pateikti triukai. Kažkada Donatui Montvydui vežėme batutą ir jis darė salto, dabar matome šveicarą, kuris sukasi jau ant tam tikros tabletės. Žiūrėdamas jį palyginau su Harry Styles‘u. Jei matome jį iki pusės, nefilmuojamas sijonas, viskas labai panašu. Atlikėjas pasakė, kad jis – nei moteris, nei vyras, čia yra kiti dalykai, bet atlikimas yra aukštame lygyje. Labai maloniai žiūrėjosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją