Delfi kalbinti „The Roop“ teigė, kad grupės palaikymo komanda yra išsidėsčiusi per visą Lietuvą. Nors jie ir neatvažiuos gyvai, anot vokalisto V. Valiukevičiaus, stebės tiesioginę transliaciją.

„Ne tik stebės, bet ir balsuos. O šiandien Klaipėdoje yra mano žmona Ieva“, – šypsenos neslėpdamas kalbėjo grupės narys Mantas Banišauskas.

Dalyvių emocijos po generalinės repeticijos – vaizdo įraše:

Po generalinės repeticijos „The Roop“ priminė, kad šiemet grupė švenčia savo 10-metį, o tai turėjo įtakos sprendimui dar kartą pasirodyti dainų konkurso scenoje.

„Pagaliau, nuvažiavimas į pilną, nekovidinę „Euroviziją“... uždėtumėme sau pliusą, žinome, kad galime Lietuvos vėliavą nešti žymiai toliau ir stipriau“, – šypsojosi V. Valiukevičius.

Paklausti, ką laiko savo didžiausiais konkurentais, vieno dalyvio jie neišskyrė.

„Sakytume, kad tai – nemiga ir jaudulys, o visiems dalyviams linkime sėkmes. Visi šaunuoliai, kaip ir sau, taip ir jiems linkime geriausio laiko. Žodis „konkurentai“ kelia nerimą, todėl saugomės to, negalvojame apie tai. Žinome, ką norime ir turime ištransliuoti“, – šypsojosi kalbinti „The Roop“.

„Eurovizijos“ finalininkai – galerijoje:

Grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius anksčiau Delfi laidoje prabilo ir apie tai, kaip gimė tikroji dainos versija. Pasirodo, ją kurti pradėjo prieš metus.

„Mes visą laiką kuriame daug dainų ir ne iškart užbaigiame. Atsitraukiame ir pasižiūrime. Kai kūrėme vis daugiau dainų, pradėjome žiūrėti į šią ir supratome, kad norime šį kartą į „Euroviziją“ eiti su tokia. Yra panašių į mūsų buvusias. Klausėme, jos puikios, bet nesinori kartotis. Reikia žiūrėti į priekį.

Galvojome, kas yra aktualu šiai dienai, kokios tematikos. Dėl to pamatėme, kad, pavyzdžiui, asmeniškai aš visus metus ne visada jutau džiaugsmą. Galvojau, kodėl. Atrodė, kad vis kažkaip jaučiuosi nepakankamas, norėjosi kažko daugiau. Kai pradėjau kalbėti su draugais, Robertu, Mantu, aplinkiniais, daugelis žmonių sakė, kad jaučiasi panašiai. Taip pat didėja tas tempas, visi lekia. Jaučia, kad kažką praleidžia, yra nepakankami, kad vis dar pasidžiaugs rytoj, o ne šiandien“, – apie dainos gimimą prabilo atlikėjas.

„Ir kaip kiekvieną dieną nepasimesti su savo dideliais planai... Ir kai žinai, kad jie toli, tiesiog reikia džiaugtis kiekviena diena. Vaidotas taip ir užvadino mūsų demo įrašus. Kaip sakei, visus metus apie tai galvoje sukosi“, – sakė jis.

Laidos vedėjai pasiteiravus, ką grupės nariai patartų žmogui, kuris neatranda džiaugsmo, V. Valiukevičius atsakė, kad iš pradžių reikėtų mažiau naudotis socialiniais tinklais.

„Jie nėra blogis, bet juos reikia prižiūrėti limituotai. Kitas dalykas – apsidairykite ir pradėkite užsirašinėti pas save ar į telefoną, ką šiandien matote, kas gero įvyko. Nuo smulkiausių dalykų: skaniai atsigėriau kavą, dušo želė skaniai kvepia. Nuo tokių mažų. Tai daroma tam, kad pastebėtume ne vien blogus dalykus. Mes sukamės vien su blogomis mintimis. Tiesiog galima užsirašyti mažus džiaugsmus. O trečias dalykas – praktika. Kiekvieną vakarą, kai guliesi ar nori keltis iš lovos, tiesiog skirk 15, 30 sekundžių pagalvoti, už ką esi dėkingas, nes dėkingumas atneša labai daug laimės“, – tikino jis.

Taip pat kviečiame skaitytojus išreikšti nuomonę ir už savo favoritus balsuoti specialioje apklausoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją