Dar tiesioginio eterio meti paaiškėjo, kad žiūrovai Lietuvos atstovei skyrė 46 balus. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad Monika Linkytė surinko 127 balus.

Lietuvai balų skyrė šių šalių komisijos: Ukraina –10, Italija – 3, Latvija – 7, Malta – 4, Airija – 1, San Marinas –8, Austrija – 7, Vokietija – 1, Estija – 1, Lenkija – 3, Australija – 10, Danija – 4, Sakartvelas – 6, Slovėnija – 8, Didžioji Britanija – 8.

Tuo tarpu M. Linkytė iš Airijos, Latvijos ir Jungtinės Karalystės žiūrovų gavo po 10 balų, 5 skyrė Estijos žiūrovai, 4 – Ukrainos, Sakartvelo, 2 – San Marino, 1– Lenkijos žiūrovai. Žiūrovai Monikai Linkytei skyrė iš viso 46 balus.

Švedijos atstovė iš viso surinko 583 taškus ir laimėjo konkursą. Antroje vietoje liko Suomija su 526 taškais, trečioje Izraelis su 362 taškais, ketvirtoje Italija su 360 taškų ir penktoje Norvegija su 268 taškais.

Na, o antrajame pusfinalyje M. Linkytė surinko 110 balų ir užėmė net 4-ąją vietą. Daugiau už Moniką balų surinko tik Lenkijos atstovė, Austrija ir Australija, rašo eurovision.tv.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)