„Dabar viskas skamba nerealiai. Viskas taip gražu, tai jausmas, kuris mano kūne ir jis viską apima“, – šypsojosi Loreen.

Žurnalistai klausė – kaip jautiesi būdama pirma moterimi, kuri „Euroviziją“ laimėjo du kartus?

„Žinote, ką? Jaučiuosi besididžiuojanti jumis. Ateiname su tam tikromis vertybėmis, tai apie viltį, tvirtybę, dalykus, kuriais aš tikiu, dalykai, kuriais jūs tikite. Todėl aš didžiuojuosi mumis visais, – tikino ji. Pasiteiravus, kaip „Eurovizijos“ nugalėtoja žada atšvęsti pergalę, ji šyptelėjo. – Šešis mėnesius svajojau apie vyno taurę.“

Loreen „Tattoo“ (Švedija)

Prieš 11 metų Loreen atliko kūrinį „Euphoria“ – jis, pasak atlikėjos, visiškai kitoks, nei šių metų daina.

„Dabar žiūrint, „Euphoria“ buvo mistinė daina, na, ne daina, o pasirodymas. Žiūrint į dabartinį pasirodymą, jis šviesus, atviras, tai didelis skirtumas. Įdomu, kad „Euphoria“ buvo pilnatis, o „Tatto“ – šviesa“, – kalbėjo Loreen spaudos konferencijos metu.

Taip pat buvo pasiteirauta – ar būtų teisinga leisti Ukrainai surengti konkursą?

„Žinoma, kad taip. Kodėl ne? Aš myliu Ukrainą, buvau ten daugelyje šou, mačiau žmones ir man skaudu matyti tai, kas vyksta su žmonėmis“, – sakė švedė.

Kalbėdama apie tai, kas lemia pergalę „Eurovizijoje“, Loreen šyptelėjo.

„Reikia būti unikaliu, žinoti save, o kai žinai save, reikia žengti žingsnį atgal“, – tikino ji.

Loreen

Ruošdamasi lipti į sceną švedė turi savų ritualų, padedančių jai susikaupti susikoncentruoti.

„Yra skirtingai dalykai, priklausomai nuo arenos vibracijų. Prieš pasirodymą meditavau. Ir kartojau tą pačią dainą, kad gaučiau tam tikrą vibraciją, nes aplinkui daug išsiblaškymo", – pasakojo Loreen.

Vos prieš kelias dienas Delfi darytą išskirtinį interviu su Švedijos atstove galite skaityti čia.

Delfi primena, kad Švedijos atstovė Loreen jau antrą kartą tampa „Eurovizijos“ nugalėtoja. 2012 metais sudainavusi hitu tapusį kūrinį „Euphoria“ ji taip pat laimėjo tarptautinio konkurso trofėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)