Monika Liu pranešė, kad Lietuvos komisija 1 balą skyrė Kiprui, 2 – Ukrainai, 3 – Suomijai, 4 – Australijai, 5 – Estijai, 6 – Prancūzijai, 7 – Belgijai, 8 – Austrija, 10 – Izraeliui, 12 – Švedijai.

Monika Liu skelbdama balus dėvėjo garsiąją suknelę, kurią pernai rinkosi ir Turine.

Per praėjusių metų „Euroviziją“ atlikėja Monika Liu tapo dainų konkurso žvaigžde – jos šypseną buvo galima pamatyti ant kiekvieno kampo, o užsienio žurnalistai žėrė komplimentą po komplimento.

Dar šią savaitę Delfi TV laidoje „EUROVIZIJA. Gal pagaliau?“ atlikėja papasakojo, kad prie jos pasiruošimo stipriai prisidėjo delegacijos vadovas Audrius Giržadas.

„Mes daug apie tai kalbėjome, turėjome ne vieną pokalbį, kaip čia viskas bus. Man buvo daug klausimų dėl vykstančio karo su Ukraina, kaip komunikuoti“, – kalbėjo ji.

Patį pirmą mėnesį, kaip laidoje atskleidė Monika Liu, vyko diskusijos su teisininkais dėl dainos, pasiruošimas konkursui, apranga, vizualizacijos bei, žinoma, šukuosena.

Visgi ji sako, kad daug prideda ir tai, ką į konkursą apie save atsineša pats žmogus.

„Vis tiek tu staiga neišmoksi. Arba yra metų patirtis, arba žmogus, kuris moka gerai šnekėti. Svarbu bendrauti, nebūti arogantiškam, draugiškam, nes „Eurovizija“ yra apie festivalį, draugiškumą“, – tikino ji ir pridūrė, kad savo asmeninę patirtį konkurse prisimena kaip geriausią ir su linksmais žmonėmis.

Pasiteiravus, ką ji patartų Monikai Linkytei, atlikėja sakė, kad vien tik patarimo neužteks, reikia turėti daug metų patirties, kurią kiekvienas į konkursą atsineša savaip.

„Iš tiesų reikia surasti priežastį, kodėl tu ten eini. Ne dėl „Eurovizijos“, o ką tu savo viduje nori padaryti. Bet ji turi savo pritariančias dainininkes, visada kartu, ji turi žmones, ji nėra viena. Manau, tas svarbiausia, kad ji dalinasi su žmonėmis. Man iš šono žiūrint atrodo, kad ji puikiai laikosi su savo vokalistėmis ir puikiai leidžia laiką“, – laidoje „EUROVIZIJA. Gal pagaliau?“ sakė Monika Liu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją