Atrodo, kad dainų konkurso metu galima pamatyti viską, bet kartais net ir viskas nustebina. Štai atėjus vokiečių atstovo eilei, jis parodė, kad geram šou nebūtina tinkama apranga.

Vyras generalinės repeticijos metu nusprendė, kad reikia dainuoti užsimovus raudonus apatinius su kačiuko snukučiu bei pėdkelnes su tigro raštais.

„Lord of the Lost“

Delfi primena, kad šio finalo metu Monika Linkytė varžosi su Kroatija, Moldova, Šveicarija, Suomija, Čekija, Izraelis, Portugalija, Švedija, Serbija, Norvegija, Albanija, Kipru, Estija, Belgija, Austrija, Lenkija, Australija, Armėnija, Didžiąja Britanija, Prancūzija, Vokietija, Ispanija, Italija ir Ukraina.

Atlikėja finale užėmė 11 vietą, o 2023 m. „Eurovizijos“ laimėtoja tapo Švedijos atstovė Loreen.

Dainų konkursą vedė bei ne vieną puikų pasirodymą pristatė renginio vedėjos Julia Sanina, Alesha Dixon ir Hannah Waddingham.

Konkursą šiais metais organizuojanti Didžioji Britanija kartu su dar keturiomis vadinamojo „Didžiojo penketo“ šalimis (Prancūzija, Vokietija, Ispanija ir Italija) pusfinaliuose nedalyvavo, jų atstovai keliavo tiesiai į finalą.

„Eurovizijos“ finalo akimirkos – galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)