Liverpulyje sutikta nuomonės formuotoja K. Meschino kartu su savo mama A. Meschino Liverpulyje turėjo galimybę išvysti tai, ką ne visada pamato bilietus į koncertą įsigiję dainų konkurso fanai.

Žinomos moterys su Delfi pasidalijo išskirtiniais kadrais, kuriuose matyti VIP „Eurovizijos“ vakarėlio užkulisiai.

Čia buvo galima sutikti įvairių žinomų žmonių, atvykusių iš įvairiausių pasaulio kraštų, nuomonės formuotojų bei stilistų.

Po antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio čia susirinkę svečiai atrodė labai puošniai, moterys rengėsi įvairaus ilgio, blizgančiomis bei ryškiomis suknelėmis.

Beje, pati K. Mescino viena pirmųjų pamatė ir dainų konkurso statulėlę, kurią gauna nugalėtojas. Šeštadienio vakarą ji atiteks vienam iš dalyvių, pavergsiančių Europą savo daina bei išskirtiniu šou šou.

Delfi prieš tai kalbinta K. Meschino sakė, kad su A. Meschino susitiko prieš antrąjį pusfinalį, viešbutyje, kuriame žinomos moterys apsistojusios viešnagės Liverpulyje metu. Jos pasakojo, kad yra didelės „Eurovizijos“ gerbėjos, K. Meschino teigė namuose su bičiuliais kiekvienais metais braižanti lenteles, kuriose žymisi komentarus ir balsuoja už geriausius pasirodymus.

Anot A. Meschino, Lietuvai tai – didžiulis įvykis, kuriuo metu galime savo šalį pristatyti visam pasauliui.

„Nepriklausomai nuo to, kad mūsų tokia mišri šeima, kiekvienas pasirenkame savo favoritus. Labai dažnai palaikome italus, bet Lietuva yra prioritetas. Maždaug penkis pastaruosius metus „Eurovizijai“ skyrėme ypatingai daug dėmesio. Tai yra tarsi šeimos šventė“, – šypsojosi A. Meschino.

Vis dėlto K. Meschino teigė, kad pastaruosius kelis metus „Eurovizijos“ kartu su visa šeima nežiūri, jos brolis Antonio dainų konkursą stebi su bičiulių kompaniją, o pati nuomonės formuotoja renkasi pas savuosius.

„Praeitais metais buvo atvažiavę Gelminė su Stonkumi, pusbrolis su žmona, pamenu, piešėme lenteles, šalis visas susirašėme, kiek balų joms skyrėme, atskirus lapus ir su komentarais pasidarėme, kad atsimintumėme viską. Ir spėliojame, kartais lažinamės“, – Delfi pasakojo pašnekovė.

Įvardijo savo „Eurovizijos“ favoritus

Žinomos moterys pasakojo kiekvienais metais laukiančios akimirkos, kai galės išvysti joms labiausiai patinkančių šalių pasirodymus. K. Meschino įspūdį visada palieka Kipro atlikėjai.

„Visos šalys turi savo tendencijas, galima nuspėti, koks bus jų stilius „Eurovziijoje“. Žinau, kad nelaimės, bet man patinka Kipro šalies pasirodymai. Dažniausiai juos atstovauja labai graži, šokanti, gražiai apsirengusi mergina. Žinoma, visada labai palaikome italus. Žiūrime „Sanremo“ muzikos festivalį, tai jau tapę tradicija. Jo nugalėtojas važiuoja atstovauti italus „Eurovizijoje“, todėl nuomonę apie atlikėją jau susidarai iš anksto, žinai, koks jis“, – pasakojo K. Meschino.

Dukrai pritarė ir A. Meschino, kuri teigė besižavinti italų ypatingais dainų tekstais. Žinoma moteris pastebėjo, kad pastaruosius kelerius metus jų pasirodymai tapo stipresni, kokybiškesni.

„Gaila tik, kad italai dažniausiai pasirenka dainuoti savo gimtąja kalba, todėl pusę emocijų nepajaučiame, vis dėlto italų kalba yra ypatingai daininga graži“, – savo nuomonę išsakė A. Meschino.

Tiesa, dukra tokiam jos pastebėjimui paprieštaravo teigdama, kad 2019 metais Italijai atstovavusio atlikėjo Mahmood dainą „Soldi“ žmonės traukė bene kiekviename pasaulio kampelyje.

„Arba „Måneskin“. Dėl jų visas pasaulis išprotėjo. Apskritai „Måneskin“, manau, „Eurovizijai“ užkėlė labai stiprią kartelę. Nepaisant grupės „ABBA“, Loreen dainos „Euphoria“, dėl kurių visi išprotėjo, nepamenu, kad kas nors būtų pasiekęs tokių aukštumų kaip „Måneskin“. Juos kvietė į visus „Late night show“, jie išpopuliarėjo net JAV. Be to, pastebiu, kad šiemet yra labai pakilęs „Eurovizijos“ lygis, visi pasirodymai labai stiprūs, atrodo, kad atlikėjai stengiasi, konkuruoja. Smagu tai matyti. Girdėjau, kad šiais metais netgi ir JAV tarsi atsibudo dėl „Eurovizijos“, visiems darosi įdomu, daugėja šiame žemyne ir žiūrovų“, – šypsojosi K. Meschino.

Paklaustos, ar Italijoje taip pat kaip ir Lietuvoje kyla įvairių aštrių diskusijų, o žmonės renkasi žiūrėti dainų konkursą viešose vietoje, K. Meschino teigė, kad šioje šalyje daug žmonių nežino, kas yra ta „Eurovizija“.

„Taip yra. Pamenu, kai mokiausi Italijoje iš savo universitete sutiktų draugų buvau ta, kuri visada laukdavo „Eurovizijos“, bet turėjau googlinti ir rodyti, kitiems pasakoti, koks tai renginys. Iki Mahmoodo jie net nežinojo, kad italų atlikėjai pasirodo „Eurovizijos“ konkurse, kad jie laimėjo „Sanremo“ festivalį. Bent jau mano draugų ir pažįstamų italų rate tai nebuvo svarbiausias dalykas“, – prisiminė žinoma mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją