Delfi Karolinos ir jos mamos Astos paklausė, kaip sekėsi ruoštis „Eurovizijai“ ir kaip žadėjo pasipuošti šio dainų konkurso renginiuose. Žinomos moterys teigė, kad drabužius atsivežė iš Lietuvos, tiesa, juos teko rinktis paskutinę minutę.

„Lietuvoje su mama skyrėm visą dieną pasivaikščiojimui po parduotuves, ieškojome, ką apsirengti. Abi šiek tiek supanikavome, pamąstėme, kad reikia pasiruošti iš anksto.


Liverpulio gatvėse matėme, kad žmonės susiruošę tarsi į blizgučių festivalį. Visi ryškūs, nesijaudina dėl nieko, nori atrodyti kuo spalvingiau, kuo ryškiau, kuo smagiau. Aš laikysiuosi blizgučių temos. Manau, kad su tokia suknele, kuria planuoju puoštis į „Eurovizijos“ finalą, Lietuvoje neišdrįsčiau pasirodyti, bet man atrodo, kad „Eurovizija“ ir yra apie tai – drąsą, smagumą, negalvojimą apie kitų nuomones“, – šypsojosi K. Meschino.

Tuo tarpu A. Meshino džiaugėsi, jog susipažino su jaunų Lietuvos dizainerių kūryba, kurių anksčiau nežinojo nes, kaip Delfi sakė pati žinoma moteris, buvo prisirišusi prie klasikinių, istorinių dizainerių.

„O šį kartą mane rengia Rimgailaitė, ji sukūrė stilių, kuris labiausiai atitinka „Euroviziją“, – šypsojosi moteris.

Jai pridūrė ir K. Meschino: „Vežiau mamą pas dizainerius ir rinkomės, matavomės, buvome lietuviškuose butikuose – „Lelia“, „Mas 924“, „Concept store“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)