Į Liverpulio areną susirinkusi publika sulaukė netikėtos staigmenos – „drag“ karalienių Miss Demeanour, Mercedes Bends ir Tomara Thomas pasirodymo.

Galima buvo pamatyti, kaip publika šėlo, šoko ir kartu dainavo.

Užkurtą vakarėlį galite pamatyti čia:

Delfi primena, kad gegužės 11-osios vakarą Liverpulyje įvyko antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Ketvirtadienį ant didžiosios scenos lipo ir Lietuvos atstovė Monika Linkytė, ji pasirodė 15-uoju numeriu ir buvo sutikta itin gausiais aplodismentais. Kiek vėliau paaiškėjo – atlikėja pateko į finalą!

Po pirmojo pusfinalio į finalą jau pateko Kroatija, Moldova, Šveicarija, Suomija, Čekija, Izraelis, Portugalija, Švedija, Serbija, Norvegija. O štai po antrojo pusfinalio kelialapį į finalą iškovojo Albanija, Kipras, Estija, Belgija, Austrija, Lietuva, Lenkija, Australija, Armėnija.

Ant antrojo pusfinalio scenos dar kartą išvydome dainų konkurso vedėjas – Julia Sanina, Alesha Dixon ir Hannah Waddingham.

Konkursą šiais metais organizuojanti Didžioji Britanija kartu su dar keturiomis vadinamojo „Didžiojo penketo“ šalimis (Prancūzija, Vokietija, Ispanija ir Italija) pusfinaliuose nedalyvavo, jų atstovai keliauja tiesiai į finalą.

Antrojo pusfinalio akimirkos – galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją