Lenkų atstovės pasirodymas buvo itin charizmatiškas ir intensyvus, o dar anksčiau išpopuliarėjusį hitą niūniavo visa arena.

O praėjusį sekmadienį Blanka taip pat atkreipė Europos dėmėsį. Patys akyliausi galėjo pastebėti, kad laiptais lipusi Lenkijos atstovė paslydo. Laimei, šalia buvęs komandos narys ir turėklas moterį išgelbėjo.

Tiesa, tuomet ji tik šyptelėjo ir nuėjo link vedėjų.

Lenkijos atstovė

O dar po nacionalinės atrankos Blanka buvo kritkuojama dėl gyvo dainos atlikimo – daugelis gerbėjų tikino, kad dainininkė traukė pro šalį.

Blanka yra pusiau lenkų, pusiau bulgarų atlikėja, kuri šlovę pasiekė tarptautiniu keliu.

Pirmąją dainą ji parašė būdama 14 metų ir gyvendama Lenkijos Ščecino mieste. Blanka žinojo, kad nori tapti popmuzikos žvaigžde, todėl kartu su mama išvyko į JAV ir ten ketveriems metams įleido savo šaknis.

Lenkija Blanka „Solo“

Dainininkė tobulino savo dainavimo įgūdžius, su gitara po pažastimi dalyvaudama „atvirų mikrofonų“ sesijose Los Andžele bei Niujorke. Viena iš tokių vietų buvo „The Bitter End“ – klubas, kuriame savo karjerą pradėjo Lady Gaga.

Mėgstamiausias Blankos vaizdo žaidimų personažas yra... Blanka (iš „Street Fighter II“)!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją