Atlikėjos atvykęs palaikyti jos brolis Mantas Linkis kartu su širdies drauge Agne Delfi sakė, kad pastaruosius mėnesius M. Linkytę matė rečiau, juokdamiesi teigė, kad yra paruošę netgi sąrašą veiklų, kurias žinoma atlikėja turės atlikti vos grįžusi į Lietuvą

„O kol kas tiesiog jos nevarginame klausimais: kaip jai sekasi, kaip jaučiasi, mums svarbiausia, kad ji mėgaujasi. Tai mums yra didžiausias laimėjimas“, – sakė sutikta pora.

M. Linkytės artimieji taip pat pridūrė, kad tikisi jos laimėjimo, o vėliau linki jai gerai išsimiegoti. Po viso renginio artimieji ketina atlikėjai padovanoti apsilankymą pas masažo specialistą arba pakviesti į vakarienę.

Pasiteiravus, ką dar be Monikos palaiko šiame pusfinalyje, atlikėjos brolis ir jo širdies draugė pasakojo per daug nesidomėję kitų šalių atstovais. Vis dėlto matė ir liko sužavėti kaimynų estų pasirodymu.

Atlikėjos šeima atskleidė, kad atskrido į Londoną vos prieš porą valandų, į areną atvyko su automobiliu: „Buvo ilgas kelias, bet smagu. Atvažiavę į Liverpulį atsidarėme langus ir paleidome Monikos dainą.“

Į Lietuvą šeima ketina išskristi sekmadienį, tačiau kalbinami nebuvo tikri, ar pavyks greitai susitikti su M. Linkyte.

Delfi primena, kad Monika Linkytė savo laimę „Eurovizijoje“ bandys antrą kartą – 2015 metais ji kartu su Vaidu Baumila jau dalyvavo šiame konkurse, kurio metu atliko dainą „This Time“.

Šiemet dainininkė dar vieną progą pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje užsitikrino per Lietuvos nacionalinę atranką „Pabandom iš naujo!“ Į šį dainų konkursą jos naujasis kūrinys „Stay“ įneš aukštai sklandančių melodijų.

Jos daina yra paremta vietos folkloru, o dainoje skambantys žodžiai „Čiūto Tūto“ dažnai naudo-jami lietuvių liaudies šokiuose kaip magiški pakartojimai.

Muzika yra Monikos gyvenimo dalis nuo pat vaikystės, ir nuo tos akimirkos, kai ji pirmą kartą pirštais palietė pianino klavišus, jai tapo aišku, kad muzika bus nuolatinė jos gyvenimo palydovė.

Šiais metais Liverpulyje Monika Linkytė pasirodys antrajame pusfinalyje, gegužės 11 dieną, 15 numeriu. Prieš lietuvę savo pasirodymą atliks albanai, tuo tarpu 16 numeris šiemet teko Australijos atstovams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją