Vos pasibaigus grupės pasirodymui internete imi sklisti žinutės – akyliausi konkurso gerbėjai pastebėjo keistoką grupės vokalisto aprangą. Kaip jie tikino, kostiumas buvo gerokai per mažas, kiti tikino, kad jis buvo parinktas netinkamai ir todėl išryškino tam tikras kūno vietas.

Taip komentatoriai grupės pasirodymą lygino su Elvio Preslio pasirodymu, tiesa, ne vienas pažymėjo, kad muzikos legenda dainavo geriau.


2018 metais Dubline susibūręs kolektyvas „Wild Youth“ – tai keturi bičiuliai, kuriantys dainas, kuriose melodingi roko pasažai persipina su pagaviais popstiliaus motyvais. Akivaizdu, kad gimtosios šalies publika teigiamai vertina energingus grupės pasirodymus: keletas „Wild Youth“ atliekamų dainų yra tapusios hitais ir net užkopusios iki aukščiausių topų vietų.

Grupei „Wild Youth“ teko „apšildyti“ ne vieną grupę ir atlikėją, galintį didžiuotis megažvaigždės statusu, kaip antai Niallas Horanas, Lewisas Capaldi ir Zara Larson.

Airijai šiais metais atstovavusio kolektyvo lyderis Conoras O’Donohoe yra grupės vokalistas ir daugelio dainų autorius. Klavišinių partijas atliko Davidas Whelanas. Edwardas Porteris groja gitara, o Callumas McAdamas – būgnais.

Teisę atstovauti gimtajai šaliai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse grupė „Wild Youth“ išsikovojo dalyvaudama „Eurovizijai“ skirtose „Late Late Show“ laidose, kuriose teko stoti į aršią kovą su postpanko stilių propaguojančia legendine „Public Image Ltd“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją