Jos kūrinys „Tattoo“ jau anksčiau buvo įvertintas kaip vienas iš favoritų šių metų konkurse. Loreen antradienio vakarą pasirodė 11 numeriu.

Pirmojo Eurovizijos pusfinalio repeticija

Kartą „Euroviziją” jau nugalėjusios atlikėjos pasirodyme netrūko energijos, charizmos ir išskiritnio žavesio.

Tiesa, dar kiek anksčiau buvo pranešta, kad dar prieš atvykstant į Liverpulį buvo sprendžiama techninė dilema dėl atlikėjos pasirodymo.

Ypač daug problemų iškilo dėl viršutinės platformos, kuri turi būti pritvirtina prie lubų. Platforma sveria net 1,8 tonos. Deja, Liverpulyje įrengtos scenos apšvietimo konstrukcija, prie kurios platformą reikėtų tvirtinti, šitokio svorio galėjo neišlaikyti.

„Eurovizijos“ apšvietimo konstrukcijos yra gerokai masyvesnės nei tos, kurios buvo sumontuotos Švedijoje surengto „Melodifestivalen“ konkurso scenoje, kadangi per „Euroviziją“ tenka „apšviesti“ gerokai daugiau pasirodymų – visiems 37-iems konkurso dalyviams reikia suteikti vienodas galimybes pademonstruoti „Eurovizijos“ scenoje tai, ką yra sumanę.

Negana to, „Eurovizijos“ taisyklės draudžia naudotis struktūromis, pritvirtintomis prie arenos lubų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)