Šiais metais šį svarbų vaidmenį atliks praėjusių metų Lietuvai atstovavusi Monika Liu.

Kaip Delfi sakė M. Liu, ji skelbdama balus dėvės suknelę, kurią pernai dėvėjo Turine.

Monika Liu repeticijoje

Delfi primena, kad antradienį, gegužės 2-ąją Liverpulyje įvyko pirmoji „Eurovizijos“ repeticija. Čia pasirodė bei sceną išbandė sekmadienį į didįjį konkursą išvykusi Lietuvos atstovė Monika Linkytė.

M. Linkytė repeticijos metu atskleidė intrigą dėl įvaizdžio – pademonstravo naują suknelę, kurios kol kas dar nebuvo matę atlikėjos gerbėjai. Tiesa, drabužio atspalvis ir toliau išliko oranžinis.

O praėjusio penktadienio popietę Monika Linkytė antrą kartą lipo ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos Liverpulyje. Tiesa, šįkart ji dėvėjo kitokią suknelę, nei pirmosios repeticijos metu.

Suknelė ir toliau liko oranžinio atspalvio, tačiau buvo pakeistas jos modelis. Taip pat ji pasirinko oranžinius batus su platforma – šią avalynę Monika taip pat dėvėjo pirmą kartą. Praėjusį kartą atlikėja rinkosi juodos spalvos aukštakulnius.

Liverpulyje „Eurovizija“ vyks gegužės 9–13 dienomis, Lietuvos atstovė Monika Linkytė pasirodys antrajame pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją