„Monika Linkytė grįžta į „Euroviziją“ atstovauti Lietuvai dar kartą, labai dėl to džiaugiuosi. Tiesa, pamenu, kai Monika dalyvavo „Eurovizijoje“ 2015 metais, ji atliko dainą „This Time“ kartu su kolega Vaidu. Kartu su juo buvome įsivėlę į konfliktą, nes jis viešino rasistines, prieš „Black Lives Matter“ nukreiptas nesąmones savo instagrame 2020. Turėjome nemažą barnį. Labai džiaugiuosi, kad Monika šį kartą grįžta viena. Negalėjau klausytis jos dainos su Vaidu, todėl džiaugiuosi, jog Moniką scenoje matysime ne su juo“, – kalbėjo Maxxy Rainbow.

Po trumpos įžangos, kurioje Maxxy Rainbow prisiminė ankstesnį M. Linkytės pasirodymą „Eurovizijoje“ „drag“ karalienė pradėjo vertinti šių metų atlikėjos dainą.

„Čiūta tūta“, girdime šiek tiek lietuvių kalbos fragmentų. Monika nuostabi, man labai patinka jos oranžinės spalvos drabužiai, šiltos spalvos, žiūrovas jaučiasi patogiai, tai tarsi sąsaja su žvaigždėtu dangumi. Man patinka jos stilius, o balsas skamba įspūdingai“, – klausydama dainos kalbėjo „drag“ karalienė.

Toliau ji teigė, kad pritarančiosios vokalistės suteikia malonų skambesį, atrodo, kad M. Linkytė su jomis yra geros bičiulės. Anot Maxxy Rainbow, pasirodymas siunčia žinutę apie savęs atradimą, draugystę, žmones, kurie kiekvieno asmens gyvenime yra sunkiomis ir džiugiomis akimirkomis.

„Tai pozityvi daina, apie radimą žmogaus, kuris tave myli tokį, koks esi. Galbūt tu jauti, kad niekas niekada tavęs nemylės, aš taip jaučiausi, ir pagaliau randi kažką, kas būna su tavimi net ir sunkiu tau metu. Tai – ypatingas jausmas.

Jos vokalas nuostabus. Man patinka lietuviški motyvai dainoje. Tai gražus kūrinys, ypatingas, emocionalus, paliečia žodžiai. Taigi, dar viena Monika, likime Monikų šeimoje. Kurią Moniką atsiųsite kitais metais?“ – juokdamasi klausė Maxxy Rainbow.

Maxxy Rainbow vertina Monikos Linkytės eurovizinę dainą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją