Laida bus rodoma šeštadienį (sausio 28 d., 21 val.).

Nacionalinę „Eurovizijos“ atranką „Pabandom iš naujo!“ šiais metais vesti patikėta atnaujintai vedėjų komandai – prie Giedraus Masalskio prisijungs Nombeko Augustė, o komisijos narius kalbins Richardas Jonaitis. Dėl galimybės užlipti ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos varžosi 30 grupių ir atlikėjų, finalas nuskambės vasario 18 d.

Antrosios laidos filmavimų akimirkos:

Iš viso bus parodytos 5 „Pabandom iš naujo!” laidos: dvi atrankinės, du pusfinaliai ir finalas.

Nors 2022 m. didžiojoje „Eurovizijoje“ nugalėjo Ukrainos atstovai, dėl šalyje vykstančio karo gegužę per atrankas išrinktas Lietuvos atstovas vyks į Jungtinę Karalystę, Liverpulį.

Siekiant, jog komisijos vertinimai nedarytų įtakos žiūrovų balsavimui, žiūrovai komisijos balsus pamatys tik laidos pabaigoje. Komisijos stebės pasirodymus ir juos vertins atskiroje patalpoje, o apibendrintus pastebėjimus pateiks tik keliuose intarpuose per laidą.

Televizijos žiūrovų ir komisijos balsai bus skiriami lygiomis proporcijomis. Balsuoti už labiausiai patikusią dainą žiūrovai galės skambindami tik iš mobilaus telefono numerio arba siųsdami trumpąsias žinutes. Žiūrovų balsavimo rezultatai taip pat bus skelbiami tik laidos pabaigoje.

Ir šiais metais asociacija LATGA dainos nugalėtojos autoriui skirs 5000 eurų dydžio piniginį prizą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją