2022 m. Euroviziją su daina „Stefania“ laimėjusi ukrainiečių grupė „Kalush Orchestra“ pažadėjo parduoti savo apdovanojimą, kad padėtų Ukrainos kariuomenei. Tačiau labdaringame aukcione siekiama parduoti ne tik stiklinę statulėlę, bet ir legendinę rožinę kepurę, tapusią grupės lyderio vizitine kortele.

Labdaros aukcione tarpininkauja šou vedėjas ir savanoris Sergejus Prytula – būtent į jo labdaros fondo sąskaitą reikia pervesti savo aukas, skelbia unian.net.

Norint įsigyti panamos stiliaus skrybėlę, kviečiama paaukoti 5 eurus (200 grivinų) į S. Prytulos fondo banko sąskaitą. Kuo daugiau aukų, tuo didesnė tikimybė laimėti, skelbia aukciono organizatoriai. Burtų traukimas, kam atiteks skrybėlė, vyks gegužės 28 d. 19:00 val., o laimėtojas bus išrinktas atsitiktiniu būdu.

Stiklinio mikrofono statulėlė atiteks didžiausią sumą pinigų paaukojusiam asmeniui.

„Delfi“ primena, kad susitikti su Europos širdis pavergusia grupe bus galima ir specialiame koncerte. „Kalush Orchestra“ pranešė, jog jau birželio 16 dieną surengs pasirodymą Lietuvoje.

Siekiant paremti Ukrainą, koncertą organizuojantis naujienų portalas „Delfi“ net pusė visos už bilietus surinktos sumos skirs fondui „Aš esu Ukraina“, kurį įkūrė Ukrainos ambasada Lietuvoje.

Daugiau apie koncertą galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)