Socialiniuose tinkluose savo šalyje žinomas vyras pasidalijo sumontuotu muzikiniu klipu, kuriame jis kelioms sekundėms įsikūnijo į šių metų ryškiausius atlikėjus, pasirodžiusius „Eurovizijos“ scenoje.

D. Petko atkūrė grupę „The Rasmus“ (Suomija), Cornelią Jakobs (Švedija), Sheldoną Riley (Australija), Chanel Terrero (Ispanija), Moniką Liu (Lietuva), Samą Ryderį (JK) ir atlikėją WRS (Rumunija).

Prieš mažiau nei parą „TikTok“ ir „Instagram“ tinkluose patalpintas įrašas peržiūrėtas netoli 100 tūkst. kartų.

Lietuvių džiaugsmui kroatas savo dėmesį skyrė ir Monikai Liu. Internautai neslėpė juoko, išvydę, kaip atrodo vyrukas, įsispraudęs į ilgą klasikinę suknelę. Ne vienas „Eurovizijos“ gerbėjas patikino, kad būtent Lietuvos parodija jiems labiausiai patiko.

Pats humoristinio turinio autorius teigė, kad tai yra jo požiūris, kaip atrodytų „Eurovizija“, jei ją užsisakytume per „AliExpress“.

Linksmą vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)