Be „Kalush OrchestraUkrainai iškovotos pergalės ir puikaus S. Ryderio pasirodymo su daina „Space Man“, entuziastingo aptarimo objektu tapo ir dueto iš Norvegijos „Subwoolfer“ narių tapatybės. „Eurovizijos“ aistruoliai ėmė spėlioti, ar vienas iš po geltono vilko kauke užsimaskavusių atlikėjų negali būti Benas Adamsas.


Didžiajame dainų konkurso finale norvegai pasirodė septinti. Dueto „Subwoolfer“ daina „Give That Wolf A Banana“ privertė pakilti ant kojų visą arenoje susirinkusią publiką, rašo „Metro“.

Beprotiškas ir genialus pasirodymas ypač sužavėjo žiūrovus, bet daugeliui žūtbūt magėjo išsiaiškinti, ar vienas iš dueto narių nėra B. Adamsas, geriausiai žinomas dėl savo karjeros britų ir norvegų vaikinų grupėje A1.


Spėlionės ir įtarimai pasitvirtino, o visas abejones išsklaidė Jungtinei Karalystei atstovavęs S. Ryderis, patvirtinęs, kad matė B. Adamsą savomis akimis, kai šis vaišinosi švediško stalo užkandžiais.


Per „Magic Radio“ transliuojamos laidos vedėjo paklaustas, ar tikrai gali išsklaidyti visus įtarimus, S. Ryderis užtikrintai atsakė: „Taip, absoliučiai. Tai Benas, jis juk legenda.“

„Pamačiau, kaip Benas nuo stalo ima kruasaną, ir šūktelėjau: „Pala, ką tu čia veiki?“ Visa ta istorija be galo intriguojanti“, – pasakė S. Ryderis.

„Ko nors paklausti negalėjau, nes nenorėjau duoti jam suprasti, jog žinau, kas jis toks. Kai tekdavo kalbėtis su vaikinu vilko kauke, galvoje sukosi mintis: „Žinau, kad tu Benas iš A1, bet nesakysiu, kad žinau.“ – paaiškino S. Ryderis.

A1 – tai paskutinio praeito amžiaus dešimtmečio popmuzikos sensacija. 1999-aisiais debiutinis grupės singlas „Be The First To Believe“ pateko į visus sudarinėjamus topus. Jungtinėje Karalystėje jų dainos dukart buvo atsidūrusios pirmose vietose, o dar šeši kūriniai buvo patekę į populiariausiųjų dešimtukus. 2001-aisiais A1 laimėjo BRIT apdovanojimą metų proveržio kategorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją