„Scenos paruošimas Lietuvai po Vokietijos buvo labai intensyvus“, – rašė vienas gerbėjas po vaizdo įrašu, kuriuo pasidalijo socialinio tinklo „TikTok“ paskyroje.

Ir išties, įamžintoje akimirkoje matyti, kaip greitai scenos personalas turėjo surinkti tris didelius kilimus bei fortepijoną, kurie buvo scenoje vokiečio Maliko Harriso, atlikusio dainą „Rockstars“, pasirodymo metu.

„Būtų išsaugoję 10 sekundžių, jei kilimus būtų pakėlę lynu“, „Tiek daug personalo scenoje, o vokiečiui buvo skirti vos 6 taškai“, „Scenos personalas dirba neoperatyviai, atrodo tarsi jie niekada nebūtų anksčiau bandę pertvarkyti sceną“, – socialiniame tinkle po įrašu pasipylė konkurso gerbėjų komentarai.

Primename,kad Moniką Liu finalo metu lydėjo magiškas skaičius: balandžio 14-ąją dieną ji pasirodė 14-uoju numeriu ir užėmė 14-ąją vietą.

Iškart po finalo Lietuvos atstovė sutiko pasidalinti savo mintimis.

„Tai, kad laimėjo Ukraina – ačiū Dievui, nes vienu metu jau suabejojau ir pergyvenau. Bet, ačiū Dievui, laimėjo Ukraina. Aš esu labai laiminga savo rezultatu. Viskas yra labai gerai. Aš esu labai laiminga. Mano tikslas buvo patekti į finalą. Patekau. Ačiū visiems. Aš esu labai laiminga ir ačiū Dievui, kad laimėjo Ukraina , – pasakojo atlikėja.

Ar kitais metais Moniką Liu išvysime nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose?

„Ne. Reikia vieną kartą gyvenime. Tada tu tai patiri ypatingai, nes tai – ypatinga patirtis“, – tikino pašnekovė.

Ne paslaptis, kad begalę žiūrovų sužavėjo ne tik Lietuvos atstovės daina, bet ir elegantiškas įvaizdis. Dailią suknelę atlikėja žada gerbėjams rodyti būdama scenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)