Trumpame vaizdo įraše matosi, kad pora yra užfiksuota autobuse. Olehas švelniai apkabina savo merginą ir į ją žiūri labai meiliu žvilgsniu.

„Aš myliu Bilobrovą“, – vaizdo įrašą komentavo Olehas.

Žinoma, toks vaizdo įrašas neliko nepastebėtas gerbėjų. Internautai pastebėjo, kad Oleksandra Bilobrova ir O. Psiukas kartu atrodo labai laimingi.

„Kokie jūs mieli“, „Linkiu laimės“, „Šis meilus žvilgsnis, mmm“, „Labai gražu“, „Galiu į tai žiūrėti amžinai“, – rašė internautai komentaruose po vaizdo įrašu.

Romantiškas vaizdo įrašas ištirpdė širdis ir buvo peržiūrėtas virš 100 tūkst. kartų.

„Delfi“ primena, kad susitikti su Europos širdis pavergusia grupe bus galima ir specialiame koncerte. „Kalush Orchestra“ pranešė, jog jau birželio 16 dieną surengs pasirodymą Lietuvoje.

Siekiant paremti Ukrainą, koncertą organizuojantis naujienų portalas „Delfi“ net pusė visos už bilietus surinktos sumos skirs fondui „Aš esu Ukraina“, kurį įkūrė Ukrainos ambasada Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją