„Norėčiau kreiptis į mūsų artimiausius draugus Europoje – Lenkiją bei Lietuvą ir išsakyti savo asmeninę poziciją dėl Ukrainos žiuri įvertinimo šioms šalims.

Šis įvertinimas jokiu būdu neatspindi mūsų tikro požiūrio į jus, mūsų artimiausius draugus Europoje.

Taip, britai buvo šaunūs ir liko antri, bet skirti lenkams ir lietuviams 0 yra labai gėdinga.

Ukrainos žmonės skyrė 12!

Jūsų parama Ukrainai yra neįkainojama. Mūsų dėkingumas ir meilė jums išlieka.

Ir nors konkursas nėra politinis, tai ne politika – tai draugystė, bendros vertybės, visapusė parama visose srityse. Ir tikiuosi, kad visa tai tęsis daugelį metų.

Mieli Lenkijos ir Lietuvos žmonės, esame jums amžinai dėkingi, mūsų pergalė yra bendra: ir „Eurovizijoje“, ir nugalėjus priešą“, – rašoma Ukrainos Rados „Facebook“ puslapyje.

Delfi primena, kad netrukus po konkurso daugybė lietuvių socialiniuose tinkluose išreiškė pasipiktinimą, jog Monika Liu negavo iš Ukrainos nė vieno balo.

Vis dėlto svarbu paminėti, nors Lietuvos atstovės pasirodymas Ukrainos komisijos nesužavėjo, žiūrovai pirmojo pusfinalio metu skyrė Monikai Liu pirmą vietą ir įvertino 12 balų. Ukrainos žiūrovų atlikėja neliko nepastebėta ir finalo metu, čia ji gavo 10 ukrainiečių balų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)