Socialiniuose tinkluose dalijamasi „pranašiška“ vadinama Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio nuotrauka iš tų laikų, kai jis vaidino „95-ajame kvartale“.

Į prezidento fotografiją dėmesį atkreipė žinoma Ukrainos dainininkė ir televizijos laidų vedėja O. Tsibulskaja. Kadre V. Zelenskis pasirodė su rožine panamos skrybėle, lygiai taip pat kaip ir „Eurovizijos 2022“ nugalėtojų grupės lyderis.

„Jis žinojo, kad kita pergalė bus mūsų“, – šalia nuotraukos parašė O. Tsibulskaja.


„Pranašiška“ nuotrauka sukėlė tikrą komentatorių audrą socialiniuose tinkluose – vartotojai rašė, kad prezidentas prieš kelerius metus „numatė“ Ukrainos pergalę konkurse.

Kaip paaiškėjo, nuotraukoje V. Zelenskis įamžintas tuomet, kai filmavosi „95 kvartale“, tuomet jis parodijavo grupės „Griby“ dainą „Tirpstantis ledas“.

„Mūsų prezidentas kažką tikrai žinojo“, „Šiemet bus rožinės panamos tendencija“, „Sutapimas? Nemanau“, – rašė vartotojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją