Šias kalbas pakurstė tai, kad visų 25 šalių pasirodymų pakartojimuose buvo praleista Ukraina. Tai išvydęs „Eurovizijos“ komentatorius Ramūnas Zilnys net neslėpė sutrikimo ir vylėsi, kad tai buvo paprasčiausiai klaida, o ne žiauri bausmė vien dėl to, jog grupė drįso pasakyti, kas vyksta jų šalyje.

Laimei, netrukus vėl kartojant šalių pasirodymus buvo matyti ir Ukraina bei jų šou, tad žiūrovai galėjo atsipalaiduoti. Tarsi kaip paguodą koncerto rengėjai po visko davė kiek daugiau eterio sekundžių „Kalush Orchestra“ grupei.

„Delfi“ primena, kad Ukraina tapo 2022-ųjų metų „Eurovizijos“ nugalėtojais.

Galingas vaikinų pasirodymas sužavėjo ne tik milijonus žiūrovų prie televizoriaus ekranų, bet ir gyvą minią arenoje.

Susirinkusieji jau nuo pat pirmųjų dainos sekundžių įsitraukė į įvairialypį pasirodymą: plojo, lingavo į ritmą, mosavo Ukrainos vėliavomis, savo susižavėjimą išreiškė šūksniais.

Palaikymas buvo jaučiamas viso dainos atlikimo metu, tačiau jai pasibaigus areną užliejo dar garsesnė ovacijų banga. Žmonės masiškai stojosi ant kojų ir scenoje stovintiems atlikėjams siuntė geriausias emocijas.

Ukrainiečiai neliko skolingi. Iškart po pasirodymo „Kalush Orchestra“ lyderis grupės ir savo šalies vardu padėkojo visiems, kurie palaiko Ukrainą. Negana to, jis pasinaudojo proga paskleisti žinutę apie karą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją