Kaip vėliau patikino atlikėjas, trauma jam netrukdys kartu su grupe pasirodyti „Eurovizijoje“.

Italų roko grupės „Maneskin“ solistas Damiano Davidas susižeidė prieš pasirodymą 2022 metų „Eurovizijos“ finale, apie tai jis paskelbė savo „Instagram“ puslapyje, rašo unian.ua.

Dainininkas paviešino nuotrauką, kurioje jis įamžintas pasirėmęs ramentu. Jam pavyko patikinti gerbėjus, kad jo pasirodymas nebus atšauktas.

„Mes vis tiek susprogdinsime sceną. Nesirūpinkite dėl manęs. Aš jus visus myliu“, sakė jis.

Delfi primena, kad gegužės 14 d., Turino olimpinėje arenoje įvyks didysis „Eurovizijos 2022“ finalas. Kaip jau įprasta, scenoje pasirodyti kviečiami ir praėjusių metų nugalėtojai. Tačiau užkulisiuose dėl italų „Måneskin“ virė diskusijos, o repeticijų metu vietoje jų pasirodę dubleriai buvo nušvilpti.

Žiūrovams išreiškus tokį nepasitenkinimą į sceną išėjo vienas renginio organizatorių pagalbininkų, kuris atsiprašė publikos už nenumatytus nesklandumus.

„Kartais taip nutinka, bet finale grupė pasirodys. Pagerbkime vietoje jų pasirodžiusius šokėjus plojimais. Atsiprašome, kad tai – ne grupė „Måneskin“, bet jie taip pat atliko puikų darbą. Taigi, paplokime jiems ir pasiklausykime dar vienos dainos“, – sakė vyras.

Tiesa, grupė nepasirodė ne tik šeštadienio popietę, bet ir gegužės 13 d., penktadienio vakarą, kai vyko antroji finalo generalinė repeticija. Būtent tą vakarą kiekvienos delegacijos žiuri balsuoja už šalių pasirodymus, kartojama visa šou eiga, įskaitant pertraukas, todėl elgiamasi taip, lyg tai būtų didysis konkursas, o „Måneskin“ turėjo repetuoti savo pasirodymą su kitais atlikėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją