Šeštadienį Monika Liu paskutinėje repeticijoje pasirodė kaip įprasta, su bob stiliaus šukuosena, tačiau jos blizgančią suknelę, kuri, kaip Delfi sakė pati atlikėja, yra jos talismanas, pakeitė kitas, ne ką mažiau žavesnis drabužis.

Socialiniuose tinkluose bei vykusioje repeticijoje buvo galima pastebėti, kad Monika Liu puošiasi ilga, baltos spalvos, pečius apnuoginančia suknele, kurią pagyvina raudoni gėlių raštai. Jos įvaizdį užbaigė juodi aukštakulniai ir gėlių formos masyvūs auskarai.

Konkurse Monikos Liu įvaizdžiu rūpinasi Emilija Kastečkaitė ir Emilija Šimukauskaitė.

Monika Liu / Emilijos Kastečkaitės nuotr.

Tiesa, Monika Liu repeticijose savo įvaizdžiu stebina jau ne pirmą kartą. Dieną prieš finalą ji ant scenos pasirodė su elegantiškai sušukuotais, prigludusiais plaukais. Atlikėja spinduliavo elegancija.

Daugelis išsigando, kad prieš pat finalą Monika išsižadėjo įprasto įvaizdžio, tačiau pati atlikėja ramina – tai tebuvo laikinas sprendimas.

Kaip vėliau pasakojo Lietuvos atstovė, dalyviai turėjo skubėti į repeticiją nuo pat ankstyvo ryto, todėl tokią šukuoseną sukurti buvo daug paprasčiau. Dainininkė patikino, kad finale žiūrovai matys įprastą jos įvaizdį, todėl nerimauti nereikia.

Monika Liu, dar prieš pirmąjį pusfinalį apsilankiusi spaudos konferencijoje, sulaukė klausimo apie savo bob stiliaus šukuoseną – ar ją įkvėpė legendinė Liza Minnelli? Šį klausimą uždavė ne vienas spaudos konferenciją stebėjęs žiūrovas.

„Ne. Aš tik noriu sutaupyti laiko plaudama galvą ir sunaudoti mažiau šampūno. Kartais žmonės sako, kad atrodau kaip mikrofonas, – juokėsi Monika. – Praeitą vasarą turėjau ilgesnius plaukus, tačiau nesijaučiau savimi“.

Sulaukė teigiamų komentarų dėl įvaizdžio

Itališkasis „Vanity Fair“ po pirmosios eurovizinės kovos aptarė visų dalyvių įvaizdžius. Lietuvos atstovę italai apibėrė komplimentais.

„Rafinuočiausia vakaro atlikėja – lietuvė Monika Liu, pasipuošusi tviskančia suknele su amerikietiška iškirpte, kuri apnuogino nugarą bei pečius. Kita planeta“, – žavėjosi vanityfair.it.

Negana to, lietuvės nuotrauką iš pusfinalio mados straipsnio rengėjai panaudojo kaip pagrindinę. Akivaizdu, kad tai – dar vienas malonus įvertinimas stilingajai Monikai, kuri lemtingąjį vakarą pasipuošė mados namų „Mas 924“ įkūrėjos Monikos Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės suknele.

Delfi primena, kad Monika Liu su daina „Sentimentai“ pasirodys šeštadienį finale 14-uoju numeriu.

Šiemet konkursas vyksta Italijoje, Turine. Jo finalas – jau šį šeštadienio vakarą. Šiemet „Eurovizijos“ scenoje besivaržant išvysime 40-ties šalių atstovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją