Klaipėdos miesto meras socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka su Monikos Liu mama Rita Liubiniene, kurioje matyti jai įteikta didelė gėlių puokštė už dukros nuopelnus „Eurovizijos“ konkurse.

„Nuostabu, fantastiška, jautru ir sentimentalu – visa tai klaipėdietės Monika Liu pasirodyme „Eurovizijos“ scenoje.

Sveikinu nuoširdžiai ir visi mes didžiuojamės iki sielos gelmių jaudinančiu Tavo, mieloji Monika, dainavimu Turino arenoje!

Jautri sielos išpažintis nuramino burbeklių ir skeptikų murmėjimus, o visa Europa išgirdo (ir dar kartą išgirs), kad mūsų gimtoji lietuvių kalba nepaprastai daininga ir išraiškinga išraiškingo talento švytėjime!

Ačiū tau, o gėles perdaviau nuostabiai tavo mamytei Ritai Liubinienei, nes mamos nuopelnas dukros sėkmėje – neginčytinai pats svarbiausias!

Juo labiau – ji nuostabiai šauni pedagogė, išugdžiusi ne vieną talentą, bet tavasis – pats ryškiausias!

Sėkmės finale, nors patekimas į finalą jau fantastiškas pasiekimas“, – rašė Klaipėdos miesto meras.

Po šiuo įrašu Monikai Liu dėkojo ir sveikinimus skyrė daugybė jos gerbėjų.

„Nuostabus atlikimas, geriausias pasirodymas iš visų tą vakarą matytų“, „Sveikinu nuostabią mamą su dukros pergalę“, „Tokios gražios gėlės gražiam žmogui“, „Galite didžiuotis savo dukryte“, – rašė žmonės.

Delfi primena, kad Monika Liu su daina „Sentimentai“ pasirodys šeštadienį finale 14-uoju numeriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)