Nekyla abejonių, kad „Kalush Orchestra“ singlas „Stefania“, nuskambėsiantis ir 2022-ųjų „Eurovizijos“ finale, jau tapo pasauliniu hitu. Šią dainą suskubo mokytis ir dainuoti žmonės iš įvairiausių planetos kampelių – tiek eiliniai melomanai, tiek profesionalai, kaip antai „The Rasmus“.

Smuikininkas A. Rybakas – jokia išimtis – ir jam „Stefania“ padarė įspūdį, taigi, jis nutarė sukurti sau būdingo stiliaus dainos versiją, rašoma portale stars.segodnya.ua.

Smuiku sugrodamas kūrinį „Stefania“ A. Rybakas išreiškė palaikymą grupei „Kalush Orchestra“, kovojančiai Turine dėl didžiojo prizo. Vaizdo įrašą, kuriame atlieka įsimintiną ukrainiečių pristatomos dainos motyvą, A. Rybakas įkėlė į savo „Instagram“ puslapį.


A. Rybakas taip pat kreipėsi į savo sekėjus su klausimu, ar ukrainiečiai „Kalush Orchestra“ laimės šių metų „Eurovizijoje“?

Paskyros prenumeratoriai, savo ruožtu, deramai įvertino A. Rybako pasiūlytą „Stefania“ versiją ir išsakė nuomonę apie ukrainiečių šansus iškovoti pergalę.

„Nuostabu“, „kieta versija“, „nepakartojama daina, Ukraina tikrai laimės“, „Ukraina laimės, nes daina puiki“. Štai kokių komentarų, išklausę, kaip „Stefania“ skamba A. Rybako stiliumi, pažėrė jo paskyros sekėjai.

35-erių metų norvegų smuikininkas užtikrintai laimėjo 2009 metų „Eurovizijoje“. Jo surinktų balų skaičius – 387 – laikomas rekordiniu. Nors po triumfo atlikėją buvo mėginta apkaltinti plagijavimu, kaltinimai nepasitvirtino.

Šiuo metu atlikėjas bendradarbiauja su pasaulinio garso kino studijomis ir kuria garso takelius. A. Rybakas taip pat rengia koncertus įvairiose pasaulio šalyse, įrašinėja duetus su kitais žinomais atlikėjais ir aktyviai reiškiasi socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją