Žiūrovai, kurie antradienį su jauduliu žiūrėjo pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalį, galiausiai liko skaudžiai nusivylę – jie tvirtina, kad visas šou buvo „nupirktas“.

Po pirmojo pusfinalio kai kurie nepatenkinti žiūrovai pažadėjo boikotuoti finalą, kuris numatytas šį šeštadienį.

Antradienio vakarą britų „Eurovizijos“ transliacijos vedėjai Rylanas Clarkas ir Scottas Millsas tiesiogiai iš Italijos komentavo konkursą ir pristatė kiekvienos šalies atstovus.

Po to, kai konkurse pasirodė visi dalyviai, kai kurie žiūrovai negalėjo nuslėpti savo nuostabos dėl kai kurių šalių, patekusių į finalą.

O kiti liko pasipiktinę, kad į didįjį finalą nepateko „geresnės dainos“.

Tačiau rezultatai šokiravo ne tik žiūrovus, bet ir transliacijos vedėjus: jie sakė negalintys patikėti, kad į finalą buvo atrinkti Nyderlandai, o nepateko tokios šalys kaip Albanija, Latvija ir Danija.

Vedėjams paskelbus, kad Nyderlandai yra paskutinė šalis, gaunanti bilietą į finalą, R. Clarkas nustebo ir po nosimi ištarė „Wow“.

„Nyderlandai pateko, bet nėra Albanijos, nėra Latvijos, – galbūt žmonės nėra salotų mėgėjai“, – pridūrė jis.

„Austrijos taip pat nėra. Praradome Daniją“, – atsakė S. Millsas.

R. Clarkas išvardijo visas šalis, patekusias į finalą, ir neslėpė savo „šoko“.

„Šveicarija, Armėnija, Islandija, Lietuva, Portugalija, Norvegija, Graikija, Ukraina, Moldova ir Nyderlandai. Šįvakar iš karto keli šokai“, – sakė jis.

Paskelbus rezultatus, „Eurovizijos“ gerbėjai dalytis savo susierzinimu suplūdo į „Twitter“.

„Nėra Latvijos? Atsiprašau, bičiuliai, bet tai klaida, ir aš reikalauju perskaičiuoti balsus. Absurdas“, – piktinosi vienas iš jų.

„Pats baisiausias „Eurovizijos“ pusfinalis, kokį esu matęs per visus savo gyvenimo metus. Jo rezultatai akivaizdžiai suklastoti“, – antrino kitas.

„Kokia apskritai prasmė rengti „Euroviziją“, kai akivaizdu, jog visa tai – tik apgaulė. Albanija turėjo patekti į finalą“, – skundėsi trečias.

Ketvirtas žiūrovas „Twitter“ parašė: „Eurovizijos“ finale nebus Austrijos, Bulgarijos ar Danijos? Viskas papirkta. Boikotuokite šį šou.“

Ukraina ir toliau laikoma pagrindine favorite šį savaitgalį laimėti dainų konkursą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)