Itališkasis „Vanity Fair“ po pirmosios eurovizinės kovos aptarė visų dalyvių įvaizdžius. Lietuvos atstovę italai apibėrė komplimentais.

„Rafinuočiausia vakaro atlikėja – lietuvė Monika Liu, pasipuošusi tviskančia suknele su amerikietiška iškirpte, kuri apnuogino nugarą bei pečius. Kita planeta“, – žavėjosi vanityfair.it.

Negana to, lietuvės nuotrauką iš pusfinalio mados straipsnio rengėjai panaudojo kaip pagrindinę. Akivaizdu, kad tai – dar vienas malonus įvertinimas stilingajai Monikai, kuri lemtingąjį vakarą pasipuošė mados namų „Mas 924“ įkūrėjos Monikos Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės suknele.

Delfi primena, kad pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis žiūrovams Lietuvoje dovanojo džiugias emocijas – Monika Liu ir jos „Sentimentai“ pateko į finalą. Lietuva tapo viena iš dešimties laimingųjų, iškovojusių kelialapį į kitą dainų konkurso etapą.

„Daug kas man sakė, kad neturėčiau vykti į konkursą su lietuvių kalbos daina, žmonės buvo įsitikinę, jog jos niekas nesupras. Tačiau buvau šia daina užtikrinta. Labai didžiuojuosi savo gimtąja kalba, o tai turėtų daryti ir kiekvienas lietuvis“, – iškart po savo sėkmingojo pasirodymo kalbėjo Monika Liu.

Drauge su Lietuva į finalą taip pat pateko: Šveicarija, Armėnija, Islandija, Portugalija, Norvegija, Ukraina, Graikija, Moldova ir Nyderlandai. Visas finalistų sąrašas paaiškės iškart po antrojo pusfinalio, kuris vyks ketvirtadienio vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)