Interviu metu Monika dalijosi, kad bendraudama su užsienio žiniasklaida ji girdėjo, jog jos pasirodymas pirmajame pusfinalyje išties išsiskiria, daugelis atkreipia dėmesį ir į lietuvių kalbą.

„Yra įvairiausių nuomonių. Man svarbiausia, kad aš gerai atlikčiau savo darbą. O visa kita – skonio reikalas“, – tikino ji.

Monika Liu

Pokalbio metu ir šou užkulisiuose atlikėja aktyviai palaiko Ukrainą bei jos atstovus – „Kalush Orchestra“. Tiesa, Monika neslepia, kad dainų konkurso koridoriuose jų pusėn skrieja ne tik liaupsės.

„Šiandien aš atsibudau ir pirmas dalykas, kurį padariau, buvo tas, kad pervedžiau į Ukrainos fondą pinigų. Ten vyksta karas. Ukrainą reikia palaikyti. Sakiau visuose interviu, kad yra daug žmonių, kurie norėtų, jog „Kalush Orchestra“ šiandien čia nebūtų, kad jie būtų rūsiuose ir slėptųsi nuo bombų. Yra daug žmonių, kurie to norėtų. Bet jie yra čia, jie stovi, o kai jie dainuoja, jų žodžiai sminga į širdį, eina šiurpas, visi nori verkti. Man jų pasirodymas yra absoliučiai geriausias. Jie nukonkuruoja viską, nes jie turi tikrumo faktorių, tai yra tikra. Jų dainavimas yra tarsi aimana, imi iškart galvoti apie mamas. Tai yra tikra, stilinga, gerai atrodo, o daina – labai stipri. Man labai įdomu, kas bus antroje vietoje, nes neįsivaizduoju, nes Ukraina turi laimėti“, – kalbėjo atlikėja.

Nuskambėjo generalinė repeticija

Galutiniame Monikos Liu pasirodyme didelių pokyčių nuo praėjusių repeticijų nepastebėta. Kūrinio metu matyti aktyvus darbas su kameromis, kurių eurovizinėje arenoje – ne viena dešimtis. Išvengta ir bet kokių nesklandumų. Atlikėja akivaizdžiai mėgavosi savo laiku scenoje.

Panašu, kad Lietuvos atstovės pasirodymu mėgavosi ir saujelė žmonių, buvusių arenoje. Generalinės repeticijos metu iškart po Monikos Liu pasirodymo pasigirdo plojimai.

Kaip atrodo šių metų Lietuvos atstovės pasirodymas – kviečiame žvilgtelėti nuotraukų galerijoje.

Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu gegužės 10 d. Lietuvos atstovė pusfinalyje pasirodys trečiuoju numeriu.

Antrasis pusfinalis vyks gegužės 12 d., ketvirtadienį, 22 val. „Eurovizijos“ finalas – gegužės 14 d., šeštadienį, taip pat 22 val.

„Eurovizijos“ finale išvysime ir praėjusių metų atstovą, „The Roop“ lyderį Vaidotą Valiukevičių, kuris skelbs, kaip savo balsus finalistams paskirstė lietuviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją