Monika Liu ir ją lydinti penkiolikos žmonių delegacija jau penktadienį susipažins su Turinu, kuriame vyks „Eurovizijos“ konkursas.

„Išvykstu patirti ateities sentimentų“, – teigia šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Monika Liu.

Balandžio 30 d. numatyta pirmoji Monikos Liu repeticija didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Per artimiausias dvi savaites laukia įtempta dienotvarkė: pasirodymų repeticijos, gausybė interviu su užsienio žiniasklaida. Gegužės 7-ąją Monika Liu taip pat susitiks su lietuvių bendruomene Turine.

Monikos Liu pasirodymo detalės kol kas yra kruopščiai slepiamos – intrigą žadama išlaikyti iki pat jos pasirodymo didžiojoje scenoje. Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu gegužės 10 d. Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodys trečiu numeriu.

Prieš išvykimą Monika Liu dalyvavo laidoje „Delfi premjera“, kur pasakojo apie nuotaikas, planus, prognozes ir žinoma, suknelę, kurią dėvės pasirodymo didžiojoje scenoje metu:

Pirmąjį „Eurovizijos“ pusfinalis vyks gegužės 10 d., antradienį, 22 val. Antrasis pusfinalis vyks gegužės 12 d., ketvirtadienį, 22 val. „Eurovizijos“ finalas – gegužės 14 d., šeštadienį, taip pat 22 val.

„Eurovizijos“ finale išvysime ir praėjusių metų atstovą, „The Roop“ lyderį Vaidotą Valiukevičių, kuris skelbs, kaip savo balsus finalistams paskirstė lietuviai. 2021-ųjų metų „Eurovizijoje“ „The Roop“ su daina „Discoteque“ užėmė garbingą aštuntą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją