Nuotraukoje muzikantai pozuoja Lotynų katedros skulptūrų, suvyniotų į audinį ir užklotų smėlio maišais, fone. Taip ukrainiečiai stengiasi apsaugoti skulptūros ir architektūros paminklus nuo Rusijos antskrydžių.

„Šia nuotrauka norėjome parodyti, kad nors mūsų šalis dabar yra paslėpta, ji vis tiek yra graži, daugiakultūrė ir įvairi. Tai, kaip mūsų žmonės gina savo laisvę, šiandien stebina visą pasaulį. Tuo pačiu metu kiekvienas miestas labai rūpestingai rūpinasi savo paminklais – tame taip pat matome grožį“, – sakė „Kalush Orchestra“ lyderis Olehas Psiukas.

Primename, kad gegužės 10 d. Turine, Italijoje, Ukraina koncertuos pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Grupė „Kalush Orchestra“ pasirodys 6 numeriu.

Muzikantai, turo metu prieš didžiąją „Euroviziją“, lankėsi Izraelyje, Nyderlanduose ir Ispanijoje, kur rinko lėšas Ukrainai paremti.

Monika Liu taip pat pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu gegužės 10 d. Lietuvos atstovė į sceną lips trečiuoju numeriu.

Dainų konkurse, kuris gegužės 10-14 dienomis vyks Italijos mieste Turine, susirungs 41 šalies atlikėjai. Tai – dviem valstybėmis daugiau nei praėjusių metų gegužę, kai „Eurovizija“ įvyko Roterdame. Po pertraukos į konkursą grįžo Armėnija ir Juodkalnija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją