Nuo šiol Moniką, jos kūrybą ar asmeninio gyvenimo akimirkas galima sekti ne tik „YouTube“, „Facebook“ ar „Instagram“, o ir muzikaliajame „TikTok“. Jaunimo pamėgtoje programėlėje paskyrą @monikaliueurovision atlikėja susidūrė dar visai neseniai.

Pirmasis vaizdo įrašas patalpintas balandžio 19 d. Juo dainininkė sekėjus dar kartą supažindina su savo lietuviška daina.

„Milijonas rožių lyg sentimentai. Skęsta jūroje debesų“. Tai mano mėgstamiausia eilutė dainoje „Sentimentai“, – prisipažino ji.


Tą pačią dieną atlikėja pasidalino ir linksmesniu vaizdo įrašu iš nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos užkulisių. Moniką kameros pričiupo būtent tą akimirką, kai ji sužino, kad oficialiai tapo Lietuvos atstove tarptautiniame dainų konkurse Italijoje. Atlikėjos veido mina tikrai kelia šypsnį.


Pasiruošdama didžiajai Turino scenai Monika drauge su kitais eurovizininkais lankėsi skirtinguose Europos miestuose, kur pristatė savo dainą. Tokiuose renginiuose lietuvė susipažino su kitais „Eurovizijos“ dalyviais.

Atlikėja labai apsidžiaugė turėjusi progą susipažinti su Ukrainos atstovais – „Kalush Orchestra“. Negana to, vaikinų grupė ir Monika drauge atliko ir žymiąją Ukrainos liaudies dainą „Oi u luzi chervona kalyna“. Jų duetą galima išgirsti ir „TikTok“ programėlėje.


„Eurovizijos“ renginių užkulisiuose Monika susitiko ir su broliais latviais. Grupė „Citi Zēni“ lietuvę privertė nurausti, mat jie užtraukė dainą, skirtą specialiai jai.

Viename naujausių vaizdo įrašų šiųmetinė Lietuvos viltis dalijosi įspūdžiais iš Madrido. Ispanijoje Monika susitiko ir su gerbėjais, su kuriais atlikėja mielai nusifotografavo.

Moniką Liu „TikTok“ tinkle seka keli tūkstančiai žmonių, tačiau šis skaičius sparčiai auga. Populiariausias jos vaizdo įrašas yra surinkęs 160 tūkst. peržiūrų.

„Išvykstu patirti ateities sentimentų“, – teigė šių metų Lietuvos atstovė, išvykdama į Italiją.

Monikos Liu pasirodymo detalės kol kas yra kruopščiai slepiamos – intrigą žadama išlaikyti iki pat jos pasirodymo didžiojoje scenoje. Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu gegužės 10 d. Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodys trečiu numeriu.

Dainų konkurse, kuris gegužės 10-14 dienomis vyks Italijos mieste Turine, susirungs 41 šalies atlikėjai. Tai – dviem valstybėmis daugiau nei praėjusių metų gegužę, kai „Eurovizija“ įvyko Roterdame. Po pertraukos į konkursą grįžo Armėnija ir Juodkalnija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)