V. Baumila „Eurovizijoje“, vykusioje Austrijos sostinėje Vienoje, dalyvavo prieš 7 metus, o jo partnerė scenoje buvo Monika Linkytė. Kaip pasakoja atlikėjas, jis puikiai prisimena šį gyvenimo nuotykį.

„Kiek per tas 12 dienų ten alaus atsigerta, kiek štrudelių suvalgyta! Linksmai praleidome laiką“, - laidoje šypsojosi pašnekovas.

Daugeliui puikiai įsiminė ne tik dueto „eurovizinė“ daina, bet ir bučiniai scenoje. Su tuo, beje, susijusi ir linksma istorija, kurią prisiminė Vaidotas.

„Tuomet bučiniais apsikeitė ir pritariantieji vokalistai – Jurijus Veklenko su Dainotu Varnu bei Justė Kraujalytė su Rūta Žibaityte. 2015 metais tai Lietuvoje sukėlė labai didelį šoką. Ir tada Rūtos, kuri tuo metu susitikinėjo su Dainotu Varnu, mama, nusprendė, kad Jurijus yra gėjus. Taip ji nusprendė todėl, kad šis scenoje bučiavo kitą bičą. Rūta tuomet jai priminė, kad tas kitas bičas – tai jos vaikinas. Tai sukėlė visiems juoko“, - pasakojo V. Baumila.

Tiesa, kita jo papasakota komiška istorija taip pat susijusi su bučiniu „Eurovizijos“ scenoje. Dainos metu teko pasibučiuoti ir V. Baumilai su M. Linkyte, tačiau ne viskas vyko taip, kaip buvo suplanuota.

„Finalo metu per pasirodymą truputėlį „užbučiavau“ ją per ilgai. Turėjom po bučinio sudainuoti vieną dainos frazę, tačiau bučinys užsitęsė ir nespėjome. Dėl to nelaimėjome pirmos vietos“, - šypsojosi V. Baumila.

Vaidoto ir Monikos pasirodymą galite prisiminti čia:

Paklaustas, ką mano apie šių metų Lietuvos atstovę „Eurovizijoje“ Moniką Liu bei jos dainos „Sentimentai“ šansus konkurse Turine, Vaidotas negailėjo komplimentų kolegei.

„Šiaip turiu padėkoti Monikai, nes jos muzikos įtaka jaučiasi ir mano kūryboje. Labai vertinu jos dainą „Sentimentai, bet nereikėtų pamiršti, kad tai yra pasekmė jos ankstesnės kūrybos, kuri jau anksčiau priminė prancūziškus šansonus, net Nelly Paltinienę. <...> Daina lietuvių kalba taip pat paeis, pirmą vietą gaus, manau“, - drąsiomis prognozėmis dalijosi dainininkas.

Visą laidą „Sporto baras“ ir pokalbį su V. Baumila galite pamatyti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją