Izraelio saugumo tarnyba „Shin Bet“ neturi galimybių išsiųsti Izraelio delegacijos į „Eurovizijos“ dainų konkursą šių metų gegužę Italijoje, pranešė „KAN“.

„Dėl Užsienio reikalų ministerijos streiko „GSS“ negali vykti su Izraelio delegacija į „Eurovizijos“ dainų konkursą, todėl, atsižvelgiant į dabartinius įvykius, Izraelio delegacija nedalyvaus 2022 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse Turine“, skelbiama tviteryje išplatintoje žinutėje.

EBU dar nepateikė oficialaus pareiškimo dėl Izraelio dalyvavimo. Vis dėlto neatmetama galimybė, kad Michaelas Benas Davidas vis tik dalyvaus konkurse, tačiau jame bus parodytas anksčiau įrašytas pasirodymas.

Remiantis „Eurovizijos“ taisyklėmis ir atsižvelgiant į COVID-19 pandemiją, visi dalyvaujantys atlikėjai privalo nufilmuoti atsarginį savo pasirodymo įrašą. Jei atlikėjas(-ai) negalėtų keliauti į Italiją.

Tiesa, „KAN“ neminėjo tiesioginės transliacijos kaip problemos sprendimo, tačiau žinutėje, išplatintoje „Twitter“, transliuotojas teigė, kad svarstomos „visos galimybės“.

Delfi primena, kad šiemet Izraelį dainų konkurse turėjo atstovauti
Michaelas Benas Davidas, kuris mokėsi dainuoti ir vaidinti jau nuo 13 metų.

Vyras sėkmingai dalyvavo „X Factor Israel“ atrankoje. Kai nedainuoja ir nevaidina, atlikėjas laisvalaikiu mėgsta gaminti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją