Tiesa, pristatydami savo kūrinį tarptautiniam dainų konkursui muzikantai negalėjo nereaguoti į Rusijos karą Ukrainoje. Savo palaikymą ukrainiečiams jie nusprendė išreikšti gana originaliu būdu.

„Circus Mircus“ savo dainą „YouTube“ tinkle paviešino be vaizdo klipo. Vietoj jo klausytojus pasitinka juodas paveikslėlis, kuriame parašyta, kad atlikėjai smerkia Rusijos invaziją Ukrainoje. Savo sprendimą jie pagrindė socialiniuose tinkluose.

„Dėl karo Ukrainoje jaučiame, kad dabar netinkamas laikas išleisti mūsų linksmą ir spalvingą vaizdo klipą.

Remiantis ESC gairėmis, pateikimo terminas artėja, todėl nusprendėme išleisti tik garsą, o vietoj oficialios muzikinės vaizdo medžiagos panaudoti juodą foną, kad išreikštume savo solidarumą su mūsų ukrainietėmis seserimis ir broliais.

Tikimės artimiausiu metu paskelbti savo muzikinį vaizdo klipą, kai baigsis šie baisūs įvykiai ir mūsų visuomenė pradės normaliai gyventi.

Ir, žinoma, Слава Україні! Героям слава!“ – savo grupės puslapyje skelbė jos nariai.

„Circus Mircus“ galimybę atstovauti Sakartvelui pelnė laimėjus nacionalinį dainų konkursą.

Sakartvelui laimėti „Eurovizijos“ dar neteko. Geriausi šalies pasirodymai buvo 2010-aisiais Osle ir 2011-aisiais Diuseldorfe – abu kartus šalies atstovai finale užėmė 9 vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės