Konkurso finale po intensyvios atrankos susirėmė dešimt finalininkų.

Veidus po stilingomis kaukėmis slepiantys „Subwoolfer“ nuo pat pradžių laikyti favoritais – jų daina „Give that wolf a banana“ iš tiesų dovanojo pergalę.

„Labai šaunu. Dabar esame puikiausia grupė visoje galaktikoje“, – grupės žodžius po pergalės perdavė vertėjas.

Jau kurį laiką NorvegijaEurovizijai“ nepasiūlė nieko išskirtinio, o būtent išskirtinumas dažnai laimi. Nors nemažai konkurso ekspertų ir mano, kad Norvegija šiais metais pasirinko teisingai, tai dar nereiškia, kad grupė konkursą laimės.

„Norvegija, pasielgei teisingai! Visa kita buvo tiesiog siaubinga“, – NRK sakė „Eurovizijos“ ekspertas iš Švedijos Torbjornas Ekas.

Nepaisant to, anot Švedijos žurnalisto, nors toks mįslingas projektas konkurse ir neabejotinai sulauks dėmesio, apie pergalę kalbėti per anksti: „Atsisakykite tų kaukių, parodykite tikruosius veidus, o tada „Subwoolfer“ gali tapti gerbėjų favoritais“.

Garsus Danijos radijo laidų vedėjas Ole Topholmas mano, kad Norvegija šiais metais „pasirinko drąsiai“: „Tai daina, kuri neabejotinai suskaldys Europos žiūrovus. Ta daina arba labai patinka, arba labai nepatinka“.

Kas tie prieš metus susibūrę „Subwoolfer“? Visus domina, kas iš tikrųjų slepiasi po tomis ryškiomis geltonomis kaukėmis. Norvegijos žiniasklaidoje spėlionių netrūksta, bet tiesos nežino niekas. Belieka laukti konkurso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją