Žinomas atlikėjas nusprendė į šių metų Lietuvos pasirinkimą didžiojoje „Eurovizijoje“ pažvelgti kitaip ir Monikos Liu dainą pergrojo su elektrine gitara.

„Pažadas sau yra pažadas. Tai, kur buvęs, kur nebuvęs – tęsiu kasmetinę tradiciją prikišti mediatorių prie šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atsstovės kūrinio“, – šyptelėjo jis.

Elektrinės gitaros virtuozas G. Balčiūnas „YouTube“ tinkle vasario 15 d. pasidalino dar negirdėta versija, kurią papildė ir nufilmuotu vaizdo įrašu.

Roko gerbėjams artima muzika akimirksniu sulaukė internautų palaikymo.

Gitaristas jau ne pirmą kartą pergroja eurovizinį kūrinį – jo akiratyje anksčiau buvo pasitaikiusi grupė „The Roop“, Ieva Zasimauskaitė ir Jurijus Veklenko.

„Eurovizijos“ konkurse, kuris gegužės 10-14 dienomis vyks Italijos mieste Turine, susirungs 41 šalies atlikėjai. Tai – dviem valstybėmis daugiau nei praėjusių metų gegužę, kai „Eurovizija“ įvyko Roterdame. Po pertraukos į konkursą grįžo Armėnija ir Juodkalnija.

Lietuva pasirodys pirmojo pusfinalio pirmojoje dalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)