Suskambus pirmajam ir antrajam pusfinaliams paaiškėjo, kad finale savo talentu žiūrovus bei komisiją žavės: Monika Liu, Augustė Vedrickaitė, Rūta Loop, Ieva Zasimauskaitė, „Queens of Roses“, Justė Kraujelytė, Gebrasy ir Lolita Zero.

Dėl įtemptos pandeminės situacijos ir rekordinių COVID-19 atvejų skaičiaus šiemet tiesioginė finalo transliacija bus filmuojama be žiūrovų.

Iki lemiamo susirėmimo Delfi kviečia dalyvauti apklausoje ir atiduoti savo balsą už labiausiai patinkantį dalyvį ar grupę. Kas, jūsų nuomone, nusipelnė keliauti į Turine vyksiančią „Euroviziją“?

Už žiūrovų skambučius ir trumpąsias žinutes surinktų lėšų dalis, kuri tenka LRT, bus skirta nacionalinę atranką laimėjusiam atlikėjui ar grupei. Asociacija LATGA dainos nugalėtojos autoriui skirs 5000 eurų dydžio piniginį prizą.

„Eurovizijos“ konkurse, kuris gegužės 10-14 dienomis vyks Italijos mieste Turine, susirungs 41 šalies atlikėjai. Tai – dviem valstybėmis daugiau nei praėjusių metų gegužę, kai „Eurovizija“ įvyko Roterdame. Po pertraukos į konkursą grįžo Armėnija ir Juodkalnija.

Lietuva pasirodys pirmojo pusfinalio pirmojoje dalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)