Keičiasi 2022-ųjų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos „Pabandom iš naujo!“ dalyvių sąstatas – iš atrankos traukiasi Monika Linkytė ir Artūras Aleksiejus-Alekas, pranešė lrt.lt.

M. Linkytė pranešė, kad dalyvavimą nutraukė dėl užklupusio peršalimo, tuo tarpu A. Aleksėjus-Alekas - dėl asmeninio gyvenimo problemų, kurių nenori viešinti.

Sausio 8 d. pasirodė pirmoji atrankų į tarptautinį konkursą laida. Šiais metais dėl galimybės pasirodyti ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos Italijoje varžytis pasiryžo 36 grupės ir atlikėjai.

Sausio-vasario mėnesiais bus parodytos trys atrankinės laidos, du pusfinaliai ir finalinė laida.

Pirmoje atrankinėje laidoje iš viso pasirodė 11 dalyvių: Elonas Pokanevič, Voldemars Petersons, Joseph June, Erica Jennings, Augustė Vedrickaitė, Urtė Šilagalytė, „Sun Francisco“, Aldegunda, Gabrielė Goštautaitė, Mary Mo, Viktorija Faith.

Šeštadienio laidoje turėjo pasirodyti ir grupė „Basas Pegasas“, tačiau dėl nenumatytų aplinkybių šios grupės pasirodymas buvo nukeltas į kitą atrankos laidą.

Dalyvius scenoje palaikė ir kalbino žavus vedėjų trejetukas – Ieva Stasiulevičiūtė, Giedrius Masalskis ir Richardas Jonaitis.

Iš atrankinių laidų į pusfinalį kaskart keliauja po 6 dalyvius. Kiekviename pusfinalyje pasirodo po 9 atlikėjus ir grupes, o į finalą, vyksiantį vasario 12 d., pateks 8 pretendentai atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje.

Antroje laidoje pasirodys:

Viktorija Kajokaitė;
Gabrea;
„Clockwork Creep“;
Emilija Katauskaitė;
Justė Kraujelytė;
Titas ir Benas;
Ieva Zasimauskaitė;
„Queens of Roses“;
„Cosmic Bride“;
Justin 3 feat. nanaart;
„Moosu X“;

Trečioje laidoje pasirodys:

„Basas Pegasas“;
Gintarė Korsakaitė;
„Mėnulio fazė“;
Vilija Matačiūnaitė;
Emilija Valiukevičiūtė;
Gebrasy;
Živilė Gedvilaitė;
Geleibra;
Vasha;
Lolita Zero;
Monika Liu;
Rūta Loop;

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)